Χριστοδούλου: «Έστω κι ένα παιδάκι να κερδίσουμε επειδή θα μας δει είναι πολύ σημαντικό»

Η Στέλλα Χριστοδούλου έστειλε το μήνυμα ενόψει των τελικών του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ενώ μίλησε και για το ζήτημα της τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων. 

Χριστοδούλου: «Έστω κι ένα παιδάκι να κερδίσουμε επειδή θα μας δει είναι πολύ σημαντικό»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (29/4, 21:30) τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών και η 31χρονη πασαδόρος Στέλλα Χριστοδούλου μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου είπε τα εξής: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Είναι σίγουρο πως θα δούμε μία σειρά πολύ καλών παιχνιδιών. Εύχομαι να δούμε καλό βόλεϊ και εμείς να κατακτήσουμε τον τίτλο σε μία περίεργη σειρά για εμάς. Ελπίζω να γίνουν ωραίοι αγώνες και ο κόσμος να γεμίσει τα γήπεδα.

Σίγουρα θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια, με πολύ καλό ανταγωνισμό. Όλα βέβαια μέσα στα πλαίσια του αγωνιστικού χώρου. Έξω από αυτά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Παναθηναϊκό ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό περιμένουμε και από τον κόσμο μας, να μας υποστηρίξει εντός των αθλητικών πλαισίων.

Η σειρά είναι πολύ διαφορετική. Όχι μόνο επειδή φέτος δεν έχουμε το πλεονέκτημα. Το μόνο που είναι ίδιο είναι πως δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας θα αναμετρηθούν στους τελικούς».

Παράλληλα, για την κάλυψη των αγώνων υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό και ζητάμε εδώ και πολλά χρόνια να δείχνει τους αγώνες μας η τηλεόραση. Έστω κι ένα παιδάκι να κερδίσουμε επειδή θα μας δει είναι πολύ σημαντικό. Θα ήθελα πραγματικά το βόλεϊ γυναικών να μπορεί να μεταδοθεί σε όλη τη χώρα».