O Τούρκος Γιουνούς Οτσάλ παραμένει στην ΑΕΚ, αναλαμβάνει και την Εθνική Eλλάδος

Παρά τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ θα συνεχίσει τη νέα περίοδο με τον Τούρκο προπονητή Γιουνούς Οτσάλ, που θα αναλάβει και την Εθνική γυναικών στη θέση του Μαρτσέλο Αμποντάνζα

O  Τούρκος Γιουνούς Οτσάλ παραμένει στην ΑΕΚ, αναλαμβάνει και την Εθνική Eλλάδος

Παρά την απώλεια του πρωταθλήματος, που ήταν στόχος της ΑΕΚ, ο Γιουνούς Οτσάλ θα μείνει και τη νέα περίοδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ θα αναλάβει ταυτόχρονα και την Εθνική γυναικών.

Ο Τούρκος προπονητής έφερε μετά από πολλά χρόνια έναν τίτλο στην ΑΕΚ, το Κύπελλο, με νίκες επί του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ και θεωρείται επιτυχημένος, αφού ανέλαβε την ομάδα που είχε στήσει σοφά ο Κώστας Αρσενιάδης.

Παράλληλα θα αναλάβει ως ομοσπονδιακός προπονητής την Εθνική γυναικών, ενώ μέχρι πρότινος ήταν βοηθός του Αμποντάνζα. Ο Ιταλός προπονητής πήγε πριν από μερικές εβδομάδες στην Κορέα με μυθικό ποσόν και δεν του επιτρέπουν την παράλληλη απασχόληση. Έτσι έδωσε το χρίσμα στον Οτσάλ που ήταν βοηθός του και στην Τurkish Hava Yolları, πριν έρθει στην ΑΕΚ.

Για τον Οτσάλ μας είπε τα καλύτερα και ο προπονητής του Ολυμπιακού Λορέντσο Μιτσέλι που τον είχε βοηθό του, στατιστικολόγο για τέσσερα χρόνια 2010-14 στην Εζατζίμπασι, ενώ τις καλύτερες εντυπώσεις έχει και η ΕΟΠΕ για τη δουλειά του.

Ενδέχεται μάλιστα να έρθει στην Ελλάδα δύο-τρεις φορές ο Αμποντάνζα να τον βοηθήσει στην οργάνωση της Εθνικής και να δώσει κατευθυντήριες γραμμές.