Φενόλιο: «Είχαμε έλλειψη ενέργειας»

Στην έλλειψη ενέργειας στάθηκε ο Μάρκο Φενόλιο μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά της Volley League Γυναικών.

Φενόλιο: «Είχαμε έλλειψη ενέργειας»

Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-2 στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της Volley League Γυναικών.

Πλέον η νίκη στο «Μ. Μερκούρη» είναι μονόδρομος για τις «ασπρόμαυρες», κάτι που τόνισε στις δηλώσεις του ο Μάρκο Φενόλιο, ο οποίος απέδωσε την ήττα στην έλλειψη ενέργειας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: «Ένας ημιτελικός με τον Ολυμπιακό είναι μια μάχη. Παλέψαμε και είμαι περήφανος για τα κορίτσια μου που έδωσαν το 110% αν και φάνηκε ότι είχαμε έλλειψη ενέργειας από τα μισά του 4ου σετ. Ωστόσο αυτό έχει εξήγηση καθώς είχαμε πολλούς τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα και κάποιες αθλήτριες έλειπαν για σχεδόν ένα μήνα. Ειλικρινά δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο από τις αθλήτριες μου οι οποίες πάλεψαν στο ίδιο επίπεδο και το τάι μπρέικ είναι και θέμα τύχης. Χάσαμε σήμερα αλλά τώρα έχουμε το δεύτερο ματς και θα πάμε για να κερδίσουμε