Οι Τούρκοι στέλνουν τη Μλείνκοβα στον Ολυμπιακό (vid)

Ο Ολυμπιακός κάνει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά και οι Τούρκοι με δημοσίευμα τους στέλνουν τη Μικαέλα Μλείνκοβα στον Ολυμπιακό

Οι Τούρκοι στέλνουν τη Μλείνκοβα στον Ολυμπιακό (vid)

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της nephewsvolleyball η Τσέχα Μικαέλα Μλείνκοβα θα φορέσει του χρόνου τη φανέλα του Ολυμπιακού, κάτι φυσικά που δεν επιβεβαιώνει ο σύλλογος του Πειραιά, αφού στηρίζει τις Σάλας, Γουίντερς. Στον Πειραιά διαψεύδουν και τα σενάρια που θέλουν τις Νίζετιτς, Αρτακιανού στο λιμάνι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανανέωσε για την επόμενη περίοδο η Τζούλια Καράρο και συζητούν για ανανέωση και με τις υπόλοιπες ξένες, αλλά και τις βασικές ελληνίδες παίκτριες.

Η Μλείνκοβα πάντως είναι σπουδαία επιθετικός, παίζει πολύ καλά την ψηλή μπάλα και είναι σαν δεύτερη διαγώνια. Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1996, έχει ύψος 1.85 και το κασέ της είναι το απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό, αφού φτάνει τις 150.000 δολλάρια. Τόσα παίρνει στην τουρκική Σιγκόρτα. Η Καράρο έπαιζαν πέρυσι στη Λε Κανέτ με προπονητή τον Λορέντσο Μιτσέλι.

Ήταν μάλιστα και παίκτρια του Γιάννη Αθανασόπουλου στη Στουτγάρδη (2017-2018, 2020-2021), αλλά και στην εθνική Τσεχίας, όπου είναι το βαρύ πυροβολικό. Στη Γαλλία αναδείχθηκε κορυφαία ακραία και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, ενώ αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κάτω των 19 ετών το 2015.

Το 2019 κατέκτησε με την Τσεχία το Ευρωπαϊκό Golden League.