Σοφία Κοσμά: «Καλό αποτέλεσμα, για το ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης»

Η Σοφία Κοσμά θεώρησε καλή την νίκη επί της Θέτιδας ενόψει του ευρωπαϊκού ματς με την Ντούγκλα, ενώ ο Λορέντσο Μιτσέλι δήλωσε χαρούμενος για την εμφάνιση στη Βούλα.

Σοφία Κοσμά: «Καλό αποτέλεσμα, για το ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης»

O Λορέντζο Μιτσέλι δήλωσε: «Κάναμε καλό παιχνίδι. Επιτέλους, είχαμε το χρόνο να δουλέψουμε μια βδομάδα. Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει να παίζει στην Ευρώπη και το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Είμαι χαρούμενος για το 3-0, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα και μια άσχημη ήττα, που δεν μας άρεσε, ωστόσο αυτό συμβαίνει στον αθλητισμό. Παίξαμε ωραία, συγχαρητήρια στα κορίτσια μου, αλλά και στη Θέτιδα, η οποία κάνει καλή σεζόν».

O Oλυμπιακός παίζει την Τετάρτη στον Ρέντη με την Ντούγκλα Λίμπερετς (7μμ) και η Σοφία Κοσμά πρόσθεσε: «Κάναμε μια καλή εμφάνιση, πήραμε ένα καθαρό τρίποντο, το οποίο το θέλαμε. Κυρίως, όμως, θέλαμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο, γιατί προερχόμαστε από δύο ήττες από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Το ότι δείξαμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο είναι πάρα πολύ καλό για την ψυχολογία μας, γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς ευρωπαϊκό, την Τετάρτη, στο οποίο θέλουμε να είμαστε καλά και ψυχολογικά και σωματικά και να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας, για να πάρουμε τη νίκη».