Ολυμπιακός: Στη Βούλα για την επιστροφή στις νίκες

Στην έδρα της Θέτιδας Βούλας αγωνίζεται ο Ολυμπιακός το Σάββατο (28/1, 19:00) για την 14η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Ολυμπιακός: Στη Βούλα για την επιστροφή στις νίκες

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει, το Σάββατο (28/1), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» περιλαμβάνει εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν στις 19:00 την Θέτιδα στη Βούλα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League. Στόχος της ομάδας του Λορέντζο Μιτσέλι, να βγάλει αντίδραση, να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση και να πανηγυρίσει το θετικό αποτέλεσμα στη Βούλα.

Eνόψει του αγώνα ο Λορέντζο Μιτσέλι δήλωσε: «Στο πρόγραμμα μας έχουμε ένα παιχνίδι, το οποίο δεν είναι εύκολο. Για αυτό δουλέψαμε πολύ σκληρά, για να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να τελειώσουμε καλά αυτόν τον μήνα, ώστε να ξεκινήσουμε δυνατά μετά στους νέους στόχους που θα έχουμε τον Φεβρουάριο».

Από την πλευρά της η Μαρία Τσιτσιγιάννη είπε: «Στο αυριανό παιχνίδι με τη Θέτιδα Βούλας, καλούμαστε να αφήσουμε πίσω μας ένα δύσκολο αποτέλεσμα και να προσπαθήσουμε για τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα, η οποία κυνηγάει όλα τα παιχνίδια. Έχουμε την εμπειρία και την όρεξη να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για αυτό. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».