Ψάχνει κεντρική ο Παναθηναϊκός, υπ ατμόν η Μέντιτς

Σε αναζήτηση ξένης κεντρικής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης της Σοφίας Μέντιτς.

Ψάχνει κεντρική ο Παναθηναϊκός, υπ ατμόν η Μέντιτς

Ξένη κεντρική αναζητά ο Παναθηναϊκός, αφού η Σέρβα Σοφία Μέντιτς απειλεί να φύγει αν δεν λυθεί το θέμα της άδειας παραμονής του συζύγου της στην Ελλάδα, ως τις 20 Ιανουαρίου.

Η Μέντιτς ήρθε στον Παναθηναϊκό με προϋπόθεση να μείνει στη χώρα μας και ο άνδρας της με επίσημη άδεια παραμονής. Το τρίμηνο όμως με την προσωρινή άδεια εξέπνευσε και ο άνδρας της δεν μπορεί να έρθει στη χώρα μας, αν και εκδόθηκε καθυστερημένα η άδεια του.

Η Σέρβα κεντρικός λοιπόν διαμήνυσε στη διοίκηση του Παναθηναϊκού ότι θα φύγει στις 20 Ιανουαρίου, αν δεν λυθεί το πρόβλημα και ο πρωταθλητής ψάχνει ξένη κεντρική, για να είναι καλυμμένος, σε περίπτωση που η Μέντις υλοποιήσει την απειλή της.

Στο ματς πάντως με την πανίσχυρη ιταλική Κιέρι δεν θα παίξουν οι νεοαποκτηθείσες Αρβανιτοπούλου, Βασιλαντωνάκη γιατί δεν ετοιμάστηκαν τα χαρτιά της και ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε συζητήσεις με την Παπαγεωργίου της Θέτιδας, προκειμένου να μετακομίσει στο Μαρούσι την επόμενη χρονιά.

Στον Ηλυσιακό εξάλλου επιβλήθηκε στάση πληρωμών για ένα μήνα μετά την ήττα από το Αιγάλεω και την επόμενη ημέρα οι αθλήτριες έκαναν προπόνηση στίβου την ημέρα του ρεπό τους.