Volley League γυναικών: Διαλύθηκε ο ΖΑΟΝ!

Η αποχώρηση του Κώστα Λιώση έφερε την πλήρη διάλυση του ΖΑΟΝ που θα συνεχίσει με κορασίδες και νεάνιδες...

Volley League γυναικών: Διαλύθηκε ο ΖΑΟΝ!

Οι παλινωδίες και οι κούφιες υποσχέσεις της διοίκησης του ΖΑΟΝ και οι αναβολές στις αφίξεις ξένων παικτριών έφεραν την παραίτηση του προπονητή Κώστα Λιώση μετά από 6 χρόνια και αυτό ήταν το έναυσμα για την αποχώρηση όλων των παικτριών.

Προύσαλης στην Καλαμάτα, αποχωρεί ο Γκόρτσανιουκ - H μάχη της ανόδου

Η Ξένια Κακουράτου έφυγε για τον Άρη μετά το δεύτερο σοκ (προηγήθηκε η αποχώρηση από τον Πανναξιακό), η Αρβανιτοπούλου θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, Κούση και Γιοβάνη πάνε σε ομάδα της Πρι Λιγκ, η Μερακλή έχει σταματήσει εδώ και καιρό, θα την ακολουθήσει η Μικρουδάκη, η Γιώτα μιλάει με την Θέτιδα, ομάδα ψάχνει η πασαδόρος Πατέλη, όπως και η Παπαδέδε. Παραιτήθηκε και ο συνεργάτης του Κώστα Λιώση, ο Στέφανος Χριστοδουλάκης.

H αντεπίθεση του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ κόντρα σε Μίλωνα, ΠΑΟ, Κηφισιά

Κι εδώ μπαίνει το ζήτημα της φερεγγυότητας στην ημιεπαγγελματική Volley League γυναικών, όπου η ΕΟΠΕ πρέπει να βάλει δικλείδες για να εξασφαλίσει την ακεραιότητα του πρωταθλήματος. Ο ΖΑΟΝ κέρδισε με το σπαθί του την άνοδο, όλα όμως έδειχναν από την αρχή ότι δεν έχει διαθέτει οικονομική ευρωστία και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με 11 ομάδες. Θα μπορούσαν να ανέβουν οι υγιείς ομάδες της Καλαμάτας και των Πεύκων ή να παραμείνουν στην κατηγορία οι Αμαζόνες ή ο Πορφύρας.

Ο Γκάιτς «έδιωξε» τον Παρίζι και από τη Ραπίντ Βουκουρεστίου