Ολυμπιακός: Ξανά στα «ερυθρόλευκα» η Λαμπρούση!

Την φανέλα του Ολυμπιακού θα φορέσει ξανά η Τζίνα Λαμπρούση η οποία επέστρεψε στο Λιμάνι έπειτα από δύο χρόνια! «Ελπίζω να ξαναγυρίσουμε την κορυφή – Θα διεκδικήσουμε όλους τους στόχους», το μήνυμα της διεθνούς κεντρικής.  

Ολυμπιακός: Ξανά στα «ερυθρόλευκα» η Λαμπρούση!

Όπως αναφέραμε στις 25 Δεκεμβρίου 2022, μια θρύλος του Ολυμπιακού θα φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα»! Η Τζίνα Λαμπρούση έπειτα από δύο χρόνια στο εξωτερικό υπέγραψε ξανά στον Πειραιά.

Η Ελληνίδα κεντρική (1,84μ., 27/1/1993) αποτέλεσε βασικό στέλεχος της «αυτοκρατορίας» του Ολυμπιακού στο βόλεϊ Γυναικών, κατακτώντας επτά πρωταθλήματα, έξι Κύπελλα και ένα ευρωπαϊκό (Challenge Cup), το 2018 στην Προύσα.

Ύστερα λοιπόν από δύο χρόνια στην γαλλική Μιλούζ (2020-22) και την ρουμανική Ταρκόβιτσε (2022), η διεθνής μπλοκέρ επέστρεψε στο «σπίτι» της.

Μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου, η Λαμπρούση δήλωσε τα εξής:

«Χαίρομαι που επέστρεψα στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό και ελπίζω να ξαναγυρίσουμε στην κορυφή. Μπαίνουμε στο δεύτερο μισό της σεζόν, όπου θα διεκδικήσουμε όλους μας τους στόχους και πιστεύω ότι μέσα από σκληρή δουλειά στο τέλος θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε».


Οι προηγούμενες ομάδες της:

2008-13 Ηρακλής Κηφισιάς

2013-20 Ολυμπιακός

2020-22 Μιλούζ (Γαλλία)

2022 Ταρκόβιτσε (Ρουμανία)