Τέλος ο Γκάιτς από τον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνει ο Καλμαζίδης

Ο Μπράνκο Γκάιτς αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναικό και υποψήφιοι αντικαταστάτες του ήταν οι Κυριάκος Καμπερίδης, Γιάννης Καλμαζίδης, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει την ομάδα ως το τέλος της χρονιάς.

Τέλος ο Γκάιτς από τον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνει ο Καλμαζίδης

O Mπράνκο Γκάιτς έστησε εν λευκώ την ομάδα του Παναθηναϊκού, δεν ήθελε στο ρόστερ την Εύα Χαντάβα και τη Μανωλίνα Κωνσταντίνου και έφερε ξένες τις αρεσκείας του.

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός έχασε στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, κέρδισε βέβαια τον Ολυμπιακό, αλλά η απόδοση του πρωταθλητή δεν έπειθε. Το ποτήρι ξεχείλισε μετά τη δύσκολη νίκη 3-2 επί της αδύναμης ελβετικής Πφέφιγκεν.

O Kαμπερίδης στην Αναγέννηση Δερύνειας

Υπόψηφιοι αντικαταστάτες ο Γιάννης Καλμαζίδης που δούλεψε με επιτυχία στην ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ με το βόλεϊ γυναικών ασχολήθηκε μόνο ως προπονητής της Εθνικής γυναικών και πρόσφατα απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ. Κέρδισε τελικά τη μάχη της διαδοχής και παρότι του πρότειναν να αναλάβει για ενάμιση χρόνο, θα συνεργαστούν αρχικά ως το τέλος της χρονιάς. Ο Καλμαζίδης θα έρθει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Καμπερίδης δούλεψε με επιτυχία στις γυναίκες του Παναθηναϊκού, αλλά είχε προτεραιότητα την Κύπρο και την Αναγέννηση Δερύνειας μετά τη λύση συνεργασίας του με τον Πανιώνιο...