Κύδων Χανίων: Ανάρτηση για την 21χρονη νεκρή βολεϊμπολίστρια που εγκατέλειψε ασυνείδητος στην Καμάρα

 

Η 21χρονη που παρασύρθηκε κι αφέθηκε να πεθαίνει από ασυνείδητο οδηγό, στην Θεσσαλονίκη, ήταν βολεϊμπολίστρια του Κύδωνα Χανίων, που προέβη σε συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό της

Κύδων Χανίων: Ανάρτηση για την 21χρονη νεκρή βολεϊμπολίστρια που εγκατέλειψε ασυνείδητος στην Καμάρα

Η 21χρονη, που πριν απο μερικές ημέρες παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, άφησε το πρωί της Κυριακής (27/11) την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Μετά από μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η νεαρή κοπέλα ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Δευτέρας (21/11), λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, 26χρονος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε πολύ σοβαρά την νεαρή φοιτήτρια, στο ύψος της Καμάρας, στην Εγνατία.

Δευτερόλεπτα μετά έκανε όπισθεν και τη χτύπησε δεύτερη φορά και ακολούθως εγκατέλειψε το σημείο.

Η 21χρονη έπαιζε βόλεϊ στον Κύδωνα Χανίων ο οποίος με ανάρτησή του εξέφρασε τη θλίψη του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανάρτηση:

«Ανείπωτη λύπη για το χαμό ενός νέου ανθρώπου. Όταν τυχαίνει και την έχεις για πολλά χρόνια μέλος της ομάδας σου, την έχεις γνωρίσει προσωπικά, έχεις σταθεί τυχερός και έχεις νοιώσει το μεγαλείο της ψυχής ενός πραγματικά καλού ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ο πόνος μεγαλώνει και γίνεται αβάσταχτος.

Όλες αυτές τις ημέρες, η οικογένεια του ΑΟ ΚΥΔΩΝ, ήλπιζε και προσεύχονταν βουβά για ένα θαύμα.

Τα γιατί αναπάντητα...ίσως απλά πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που γνωρίσαμε έναν άνθρωπο σαν την Έμμα και να πορευτούμε με γνώμονα και τα δικά της θέλω: την ανιδιοτελή προσφορά .

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια από συναθλήτριες, προπονητές, διοίκηση του τμήματος volley του ΑΟ ΚΥΔΩΝ στην οικογένεια της γλυκιάς Έμμας».