H Ξανθοπούλου στην ΑΕΚ, επιστροφή Οικονομίδου και άλλα μεταγραφικά...

Η Ξανθοπούλου αφού δέχτηκε προτάσεις από Παναθηναϊκό, Λαμία, Άρη, κατέληξε στην ΑΕΚ, ενώ επιστρέφει στη Volley League η Μαρία Οικονομίδου.

H Ξανθοπούλου στην ΑΕΚ, επιστροφή Οικονομίδου και άλλα μεταγραφικά...

Οι ομάδες της Volley League εντόπισαν τις αδυναμίες τους και ετοιμάζουν διορθωτικές κινήσεις για τον Ιανουάριο, με την Παναγιώτα Ξανθοπούλου να μετακομίζει στην ΑΕΚ, παρά τις προτάσεις του Άρη, της Λαμίας και του Παναθηναϊκού.

Η Ξανθοπούλου δεν ταίριαξε στην Θέτιδα, έμεινε ελεύθερη και με την έλευση του ομοσπονδιακού Γιουνούς Οτσάλ, προτίμησε την ΑΕΚ και θα ξανανταμώσει όπως στην Εθνική με τη Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

Από εκεί και πέρα επιστρέφει στην Ελλάδα η Μαρία Οικονομίδου και θα αντικαταστήσει ξένη διαγώνια, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και η Λαμία συνεχίζουν την αναζήτηση πασαδόρου, ενώ η Γεωργία Γκόλτσιου μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη. Η ΑΕΚ εκτός από ελληνίδα πασαδόρο ψάχνει και για ελληνίδα ακραία για να ενισχύσει την υποδοχή της.

Στον Παναθηναϊκό ψάχνουν για τέταρτη ξένη, αλλά και πασαδόρο (συζητούν με Παπαστεργίου και Αναγνώστου) ενώ ο Γκάιτς αντέχει παρά τις ήττες από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αφού έχει σημαία την άνετη νίκη επί του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά Έλληνας προπονητής είναι έτοιμος να αναλάβει αν φύγει ο Σέρβος. Και πέρυσι με την ίδια συνταγή (αντιστρόφως) πήραν το πρωτάθλημα. Όλα δείχνουν, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι η Μάρβη Γιοβάνη μετακομίζει από την Κηφισιά... Ο ΠΑΟΚ που πάει τρένο, κοιτάει το μέλλον και κλείνει νεαρή ακραία από τον Βότση.

Στην Πρι Λιγκ οι Μακεδόνες περιμένουν την επιστροφή των Δορούκα, Φαλέγκα, ενώ συμφώνησαν και με ξένη πασαδόρο, οι Αμαζόνες θα ενισχυθούν με μία τουλάχιστον ξένη παίκτρια.