Η ΑΕΚ συζητά με Καλμαζιδη και Γιουνούς

Η ΑΕΚ αναζητά τον αντικαταστάτη του Αρσενιάδη και συζητά με τον Γιάννη Καλμαζίδη τον Τούρκο Γιουνούς Οτσάλ και τον Kώστα Λιώση.

Η ΑΕΚ συζητά με Καλμαζιδη και  Γιουνούς

Η ΑΕΚ μετά το διαζύγιο με τον Κώστα Αρσενιάδη αναζητά τον αντικαταστάτη του και ήδη έκανε επαφές με τον Γιάννη Καλμαζίδη, που είναι και το φαβορί για να αναλάβει την ομάδα γυναικών.

Ταυτόχρονα βολιδοσκόπησαν τον Γιάννη Ορφανό, που δεν μπορεί να φύγει από την οικογένεια του, γι' αυτό και δεν πήγε στην Ορεστιάδα, ενώ έγινε σκέψη και για τον Απόστολο Οικονόμου, που έχει όμως ρήτρα για να φύγει από την ελβετική ομάδα που δουλεύει.

Η ΑΕΚ μίλησε και με τον Κώστα Λιώση που δουλεύει στον ΖΑΟΝ, αλλά και με τον Γιουνούς Οτσάλ που είναι βοηθός του Αμποντάνζα στον εθνική γυναικών. Η «Ένωση» έχει διακόψει τη συνεργασία της με την στατιστικολόγο Άλκηστη Δεμπεγιώτη και για τη θέση της προορίζεται ο Βασίλης Μανθάτης. Παρελθόν αποτελεί και ο βοηθός του Αρσενιάδη Nίκος Γεωργάκης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Αρσενιάδη, στον οποίο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Βρισκόμαστε ήδη στην αναζήτηση νέου προπονητή με γνώμονα την καλύτερη δυνατή επιλογή, που θα συμβάλει στο να πετύχει το τμήμα γυναικείου βόλεϊ, τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή, αναλαμβάνει, ο Χάρης Σκουτελάκος», αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.