Ολυμπιακός: Χειρότερα δεν γίνεται!

Ο Ολυμπιακός έκανε άθλια εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχασε με κατεβασμένα χέρια, με την πολυδιαφημισμένη Όλμπρεχτ να παίρνει μόλις 2 πάσες σε 80 επιθέσεις!

Ολυμπιακός: Χειρότερα δεν γίνεται!

Το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το ψυχολογικό, όταν παίζει με τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι, το έδειξε πέρυσι όταν δεν πάλεψε κανένα ματς, το επιβεβαιώνει και φέτος μόλις στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το κουβαλούν οι Σάλας, Χριστοδούλου, Εμμανουηλίδου, Γιώτα, Γενιτσαρίδη που έμειναν και φέτος στην ομάδα, δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το κλίμα οι καινούργιες και ο Μιτσέλι.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 3-0: Σαν να μη πέρασε μια μέρα...

Η Κούμπουρα προσπάθησε, ήταν η μοναδική όαση στο ναυάγιο του Αμαρουσίου, αλλά απελπιστικά μόνη. Η Γουίντερς προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, δίπλα στις πελαγοδρομούσες Κοσμά, Σάλας και πνίγηκε στα κύματα. Για την Όλμπρχετ τι να πούμε; Έκανε μόλις 2 επιθέσεις σε τρία σετ (η Χριστοδούλου έκανε τρεις), όταν η Γιώτα πήρε μία στον λίγο χρόνο που έπαιξε. Κι όταν η πασαδόρος σου δεν μπορεί να παίξει μια ακριβοπληρωμένη κεντρική, σημαίνει ότι έστησες λάθος την ομάδα. Και φυσικά δεν είναι δικαιολογία η κακή υποδοχή, γιατί βγήκαν και καλές μπαλιές, αλλά πήγαν στις άκρες και όχι στο κέντρο.

Ολυμπιακός-Φοίνικας 3-0: Δείτε τους 2 άσσους-βόμβες του Ιντάλγκο

Ο τρίτος νέος είναι ο Μιτσέλι, ένας προπονητής παγκόσμιας κλάσης, που μόλις το σαββατόβραδο διαπίστωσε τι ομάδα και τι παίκτριες έχει στα χέρια του. Πέταξε έξω την Κοσμά και τη Σάλας, τόλμησε, αλλά πρέπει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα για το μέλλον του Ολυμπιακού. Αν δεν μπορεί να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση, ας αλλάξει τον σχεδιασμό όσον αφορά τις θέσεις που καλύπτουν οι ξένες κι ας τολμήσει, ας ρισκάρει για να πετύχει.

Ολυμπιακός - Φοίνικας | ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... ποδοσφαιρική υποδοχή από τον Στερν!

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, μπορεί να κατέβασε κατά πολύ το μπάτζετ, αλλά κράτησε τον ακρογωνιαίο λίθο της περσινής επιτυχίας του. Την Αθηνά Παπαφωτίου που κεντούσε στο ντέρμπι, έβγαζε τις συμπαίκτριες με μονά μπλοκ, είχε πλουραλισμό και με τις κεντρικές (25 έναντι 15 του Ολυμπιακού), αλλά πάνω απ’ όλα είναι ηγετική φυσιογνωμία. Μια πασαδόρος αναδεικνύει τις συμπαίκτριές της με το παιχνίδι της κι αυτό έκανε με την Ανθούλη, που τη φόρτωνε με καλές πάσες και τη βοήθησε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

Κι όλα αυτά σε ένα γήπεδο που δεν είχε μέσα οπαδούς (πήγαν όλοι στον Βόλο), παρά μόνο φιλάθλους, και δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα γινόταν αν… κόχλαζε ο Άγιος Θωμάς.