Μιχάλης Γεωργαντής προς πρόεδρο Παναθηναϊκού Τάκη Μαλακατέ «Ντροπή σας...»

Έξαλλος ο Μιχάλης Γεωργαντής με τη διοίκηση του Παναθηναικού και τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Τάκη Μαλακατέ για την απομάκρυνση της Άγις Μπάμπουλι.

Μιχάλης Γεωργαντής προς πρόεδρο Παναθηναϊκού Τάκη Μαλακατέ «Ντροπή σας...»

Ο Μιχάλης Γεωργαντής δήλωσε: «Αν ισχύει αυτό που έμαθα για την Μπάμπουλι, ντροπή σας» αναφερόμενος στην απομάκρυνση της Άγις Μπάμπουλι από τον Παναθηναϊκό και απευθυνόμενος στη διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και τον πρόεδρο Τάκη Μαλακατέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Άγι Μπάμπουλι απολύθηκε γιατί πήγε στο πάρτι που έκανε ο πρώην χορηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών Θάνος Αραγιάννης και υπήρχε προειδοίηση «όποιος πάει θα απολυθεί». Ο Αραγιάννης χρηματοδοτούσε πέρυσι το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού και διαφώνησε με την απόλυση του Απόστολου Οικονόμου. Το εξέφρασε ανοιχτά και με τη λήξη της περιόδου αποχώρησε...Έκανε όμως τραπέζι μόνο στις παίκτριες και το προπονητικό τιμ, όπου παρευρέθηκε η Μπάμπουλι. Στο πανηγυρικό δείπνο του ερασιτέχνη μάλιστα δεν της μιλούσαν και από τον φόβο της δεν πήγε στο δεύτερο κάλεσμα του Αραγιάννη και έχασε το πριμ του χορηγού. Η τύχη της ήταν προγεγραμμένη...

Η Άγι Μπάμπουλι ήρθε από την Αλβανία αρχές 1994 (την έφεραν ο αείμνηστος Λάμπρος Κολοβός, μαζί με τη Μπούλα Τουρσούγκα), αγωνίστηκε επί μια εικοσαετία στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια ήταν στο προπονητικό τιμ ως σήμερα. Μάθαινε βόλεϊ στα κοριτσάκια του Παναθηναϊκού ακόμη και τα πέτρινα χρόνια.

Είναι μαζί με τους Πανταλέοντα, Αγραπιδάκη, Γόντικα, Αγγελάκη, Πραγκαλούδη στο πάνθεον του Παναθηναϊκού και απορούμε πώς δεν αντέδρασαν οι τρεις άνδρες που είναι επισημα στον σύλλογο από διάφορα πόστα, σε μια τόσο προκλητική ρεβανσιστική πράξη...

Η Άγι Μπάμπουλι ήταν το κορυφαίο λίμπερο όλων των εποχών και σεβαστή από φίλους και αντιπάλους, δεν προκάλεσε ποτέ και εργάστηκε μάλιστα αμισθί για μεγάλο χρονικό διάστημα στον Παναθηναϊκό.

Πραγκαλούδη, Μπάμπουλι, Αγγελάκη σε βράβευση του Παναθηναϊκού