Η Φρέγια Όλμπρεχτ του Ολυμπιακού μιμείται τον Μαραντόνα (vid)

Η Φρέγια Όλμπρεχτ του Ολυμπιακού επιδεικνύει συχνά πυκνά στις προπονήσεις και στην προθέρμανση τις ποδοσφαιρικές ικανότητες της. Δείτε το βίντεο που την συγκρίνουν με τη Μαραντόνα...

Η Φρέγια Όλμπρεχτ του Ολυμπιακού μιμείται τον Μαραντόνα (vid)

Η Φρέγια Όλμπρεχτ του Ολυμπιακού είναι η κεντρική που θα ορθώσει ανάστημα στο φιλέ και θα ψηλώσει το μπλοκ, μια μεταγραφή που είναι ολοκληρωμένη σε αντίθεση με της αμερικανίδας Καθ Μπελ που έχει υπογράψει μόνο προσύμφωνο.

Η Βελγίδα κεντρική (31, 1.86) Φρέγια Όλμπρεχτ με εντυπωσιακό σωματότυπο έπαιξε σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα, μετά τη θητεία της στην Αστερίξ (2008-12). Πήγε στη Γαλλία (Κάννες), Ιταλία (Μπούστο Ασίζιο με Κάρλο Παρίζι, Μπέργκαμο, Μόντσα, Πέζαρο, Περούτζια), Ιαπωνία (Κουρόμπε), Τουρκία (Τουρκ Χαβαγιολαρί με τον Μαρτσέλο Αμποντάντζα), με τελευταίο σταθμό την Πολωνία (Ράντομ). Έχει σαρώσει τα βραβεία και τις διακρίσεις της καλύτερης κεντρικής μπλοκέρ τόσο στα πρωταθλήματα, όσο και στις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Είναι κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ και του Τσάλεντζ Καπ, με κύπελλα και πρωταθλήματα σε όλες τις χώρες που αγωνίστηκε και διακρίνεται για το πάθος της και τον τρόπο που πανηγυρίζει ξεσηκώνοντας τις συμπαίκτριες της.

Θα αναρωτηθείτε γιατί μια τόσο σπουδαία αθλήτρια προτίμησε το ελληνικό πρωτάθλημα. Η απάντηση είναι απλή: Κατέκτησε τα πάντα, πλούτο και δόξα και αποφάσισε να επιστρέψει στο Βέλγιο, αλλά μια χρονιά σε σύλλογο που κάνει πρωταθλητισμό, σε συνδυασμό με την διαμονή σε ένα δημοφιλή τόπο, όπως η Ελλάδα της άλλαξαν γνώμη.

Έτσι μετά τη Γαλλία, την Ιταλία, την Τουρκία, την Πολωνία και την Ιαπωνία θα παίξει για ένα χρόνο τουλάχιστον στην Ελλάδα και θα τη θαυμάσουμε στην προθέρμανση να κάνει ποδοσφαιρικά κόλπα με τη μπάλα. Αν βέβαια πηγαίνει κόσμος στον Ρέντη...

Kαι για να μη ξεχνιόμαστε, είναι βολεϊμπωλίστρια, κεντρική μπλοκέρ και δείτε τα 8 μπλοκ-ρεκόρ που έκανε στον αγώνα Μόντσα-Μοντικιάρι.