H AEK θέλει την Κωνσταντίνα Βλαχάκη

Η ΑΕΚ περιμένει την θετική απάντηση της Κωνσταντίνας Βλαχάκη για να πάρει δυο ξένες κεντρικές μπλοκέρ.

H AEK θέλει την Κωνσταντίνα Βλαχάκη

Η ΑΕΚ μετά τη μετακίνηση της Μανωλίνας Κωνσταντίνου στην Κύπρο και το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με την Εύα Χαντάβα, λόγω υψηλού κασέ, στρέφεται στην Κωνσταντίνα Βλαχάκη για να πάρει ακόμη μια ξένη ακραία και δύο κεντρικές.

Η «Ενωση» ψάχνει μια ελληνίδα ακραία και στράφηκε στην Κωνσταντίνα Βλαχάκη, που έπαιζε στην Γερμανία και την πιέζει να επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να ανοίξει μια θέση ξένης.

Η Αδαμοπούλου εξάλλου από τον ΑΟ Θήρας πήγε στον Πανναξιακό, όπου έμεινε η Νικολέτα Καραφουλίδου, ενώ ο Ηλυσιακός πήρε την ακραία Αποστολάκη από την Πετρούπολη. Στη Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα της η Σία Τοτσίδου, ενώ τα Πεύκα μετά την Κομλένοβιτς θα πάρουν και δεύτερη ξένη.

Η ανδρική ομάδα της ΑΕΚ εξάλλου που διεκδικεί την άνοδο στη Volley League έκανε σπουδαία μεταγραφή με την απόκτηση του Ενρίκ Μπατατζίμ. Ο 29χρονος ακραίος έπαιξε σε Παμβοχαϊκό, Παναθηναϊκό, Α.Ο.Π Κηφισιάς και ΠΑΟΚ, ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Vedacit Vôlei Guarulhos με την οποία κατέκτησε την 4η θέση. Έχουν αποκτηθεί ήδη οι Ρούσσης, Παλέντζας, Μπαρμπούνης ενώ ανανέωσε και ο Αχιλλεόπουλος.

ΑΕΚ

Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Eιρήνη Αναγνώστου

Κεντρικές: Βασιλική Διάλλα

Διαγώνιες: Ζιζέλ Σίλβα

Ακραίες:

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού, Eβίτα Ξηντάρα

Προπονητής: Κώστας Αρσενιάδης