Στην Κύπρο η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα της η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, που απάντησε αρνητικά στην ΑΕΚ 

Στην Κύπρο η Μανωλίνα Κωνσταντίνου, απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου ήταν η παίκτρια-κλειδί για τον Παναθηναϊκό, στον δρόμο προς τον τίτλο, αφού από ακραία έγινε διαγώνια και βοήθησε τα μάλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μπράνκο Γκάιτς όμως προτίμησε να φτιάξει την ομάδα της επόμενης περιόδου, με δυο ξένες ακραίες (η Γκρόθες παρέμεινε) και οι Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Εύα Χαντάβα δεν χωρούσαν στο πλάνο του. Βέβαια δεν γνωρίζουμε αν ήθελαν να μείνουν τα κορίτσια, αφού ο Σέρβος είχε απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι τους, έβαζε τις φωνές σε κάθε λάθος και τις έβγαζε από το ματς (την Κωνσταντίνου στο 4-1 του πρώτου σετ στον πέμπτο τελικό).

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου είχε πρόταση από την ΑΕΚ, τον πρωταθλητή Κύπρου Απόλλων Λεμεσού και την δευτεραθλήτρια Ολυμπιάδα του Γιάννη Νικολάκη. Οι προσφορές των Κυπρίων ήταν καλύτερες της "Ένωσης", αλλά αυτό που μέτρησε περισσότερο ήταν οι σπουδές της. Η Κωνσταντίνου έχει πάρει εδώ και 3 χρόνια το πτυχίο της και της δίνεται η δυνατότητα να κάνει μεταπτυχιακό στη χώρα της. Γι αυτό και προτίμησε την Κύπρο, απομένει πλέον να μάθουμε ποια ομάδα από τις Απόλλωνα, Ολυμπιάδα θα επιλέξει και θα ελευθερώσει μια θέση ξένης, κάτι που είναι σημαντικό για το κυπριακό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ πλέον πρέπει να βρει ελληνίδα ακραία, ή να πάρει ελληνίδα κεντρική και θα προσπαθήσει να κρατήσει την Σοφία Κοσμά...

ΑΕΚ

Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου

Κεντρικές: Βασιλική Διάλλα

Διαγώνιες: Ζιζέλ Σίλβα

Ακραίες:

Λίμπερο: Μαριαλένα Αρτακιανού

Προπονητής: Κώστας Αρσενιάδης