Το πλάνο του νέου Ολυμπιακού...

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τρεις ξένες (διαγώνια, ακραία, κεντρική), με στόχο την παραμονή της Κουβανής Βίλμα Σάλας , αφού θεωρούν ότι μετά την αποθεραπεία της και τη μεταβατική χρονιά θα είναι καλύτερη τη νέα περίοδο.

Το πλάνο του νέου Ολυμπιακού...

Ο Ολυμπιακός είχε τρεις επιλογές για την τέταρτη ξένη. Να επιλέξει ανάμεσα σε πασαδόρο, λίμπερο, κεντρική και επέλεξε την τρίτη επιλογή, αφού έμεινε για 11η χρονιά η 31 χρονη Στέλλα Χριστοδούλου που έγινε πλέον η μακροβιότερη παίκτρια της ομάδας. Ξεκίνησε από τον Βύρωνα, συνέχισε στον Πανελλήνιο και την άρπαξε ο Ολυμπιακός από τα χέρια του Παναθηναϊκού, αφού έμεινε ένα χρόνο εκτός αγώνων.

Στην ΑΕΚ η Κωνσταντινίδου, Λιάγκη για ΠΑΟΚ, Αντωνακάκη στον Ολυμπιακό (Όλα τα ρόστερ)

Η Αρέτα Κονόμι πήρε οριστική απόφαση να εγκαταλείψει το βόλεϊ και να ασχοληθεί με τις επαγγελματικές δραστηριότητες της μετά από 10 χρονη συμμετοχή στον Ολυμπιακό, όπου τα κέρδισε όλα. Είναι μάλιστα η μοναδική αθλήτρια που έπαιξε 10 συνεχόμενα χρόνια στην ομάδα του Πειραιά, αφού έμεινε και την εποχή της πανδημίας και δεν μετακόμισε όπως οι Χριστοδούλου-Γιώτα-Χίπε στο εξωτερικό.

Σδραυκάκης στη Σκύδρα, Δεληκώστας για ΟΦΗ, Ορεστιάδα, σούπερ ομάδα η ΑΕΚ (Τα ρόστερ)

Ο Ολυμπιακός αναζητεί λίμπερο από την ελληνική αφορά, αφού όπως προαναφέραμε θα στηριχτεί σε ξένη κεντρική και όχι σε ξένη πασαδόρο ή λίμπερο και στο τέλος της περιόδου θα δούμε αν ήταν ορθή επιλογή. Οι ξένες του μάλιστα θα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τις περσινές. Θα είναι νεότερες, χωρίς προβλήματα τραυματισμών και πάνω απ όλα ψηλότερες για να λειτουργήσει καλύτερα το μπλοκ της ομάδας. Ο Λορέντσο Μιτσέλι, που θα έρθει στον Ολυμπιακό μετά το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κινεί τα νήματα για να βρεθούν παίκτριες που τηρούν τις παραπάνω προδιαγραφές.

Η πρόκληση Αμποντάντζα και οι απόντες Έλληνες προπονητές!

Στον Ρέντη παραμένει η Μαρία Γενιτσαρίδη και οι Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Στέλλα Χριστοδούλου, σταματάει το βόλεϊ η Μιλεντίγεβιτς και αποχωρούν Ζιώγα(ΑΟ Θήρας), Τοτσίδου, Συριστρατίδη, Κελεσίδη, Ξανθοπούλου(Θέτις Βούλας). Δεύτερη πασαδόρος θα είναι η ταλαντούχα Νεφέλη Χατζηγρηγορίου (20, 1.82) που έπαιζε στην Θέτιδα και έγινε... ανταλλαγή πασαδόρων με την Ξανθοπούλου. Kαι δεύτερο λίμπερο η ταλαντούχα 20 χρονη Γεωργία-Μαρία Αντωνακάκη (1.75)

Γαϊτανάκης στη Φατούμ, στην MCM η Κυπαρίσση, Μπιτσένκο προς ΑΕΚ, Φακοπουλίδου σε Αμαζόνες