Νικολογιάννη στον Παναθηναϊκό, Διάλλα στην ΑΕΚ, ο σχεδιασμός Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ

Η απόφαση του Μπράνκο Γκάιτς να παίξει ο Παναθηναϊκός με δυο ξένες ακραίες άνοιξε την πόρτα της εξόδου στις Εύα Χαντάβα, Μανωλίνα Κωνσταντίνου και τριτοτέταρτη ακραία θα είναι η Ασημίνα Νικολογιάννη.

Νικολογιάννη στον Παναθηναϊκό, Διάλλα στην ΑΕΚ, ο σχεδιασμός Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ

Αλλαγή φρουράς στον Παναθηναϊκό, που αλλάζει τον πάγκο του και ρίχνει τον μέσο όρο ηλικίας με την προσθήκη της Μάρθας Ανθούλη και της Ασημίνας Νικολογιάννη (23, 1.80) που ξεκίνησε στο Μαρκόπουλο και έπαιξε στη συνέχεια, se Hρακλή Κηφισιάς, στον Ολυμπιακό, την Κύπρο και τον Πανναξιακό. Ο πατέρας της μάλιστα ήταν βολεϊμπωλίστας του Παναθηναϊκού.

Η ΑΕΚ που φιλοδοξεί να επιστρέψει στο γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, αν το δώσει βέβαια ο σύλλογος του Ιωνικού και ξεπεράσει τα εμπόδια των οπαδών που κάνουν ζημιές πρόσθεσε στο ρόστερ του και την κεντρική Bασιλική Διάλλα (1.85, 24), που είχε διαδρομή ΑΕΚ- ΑΟ Θήρας. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ πρέπει να φύγει από το ακατάλληλο για μεγάλες ομάδες σχολικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τρεις ξένες (διαγώνια,ακραία, κεντρική), με στόχο την παραμονή της Κουβανής Βίλμα Σάλας. Παρέμειναν Μαρία Γενιτσαρίδη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, αποχωρούν Ξανθοπούλου(Θέτιδα), Ζιώγα (ΑΟ Θήρας), Τοτσίδου, Κελεσίδη,Συριστρατίδη, σταματούν Αρέτα Κονόμι, Έλενα Μιελντίγεβιτς. Δεύτερη πασαδόρος θα είναι η ταλαντούχα Νεφέλη Χατζηγρηγορίου (20, 1.82) που έπαιζε στην Θέτιδα και έγινε ανταλλαγή πασαδόρων.

Η ΑΕΚ περιμένει την Μανωλίνα Κωνσταντίνου να αποφασίσει ανάμεσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τις πλουσιοπάροχες προσφορές των κυπριακών ομάδων και θα απαντήσει όταν επιστρέψει από τις διακοπές που κάνει στο Λουξεμβούργο. Συζητούνε με την Σοφία Κοσμά, που δέχτηκε όμως δελεαστική πρόταση από τον ΑΟ Θήρας και δεν αποκλείεται να ακολουθήσεις τις Τσοχατζή, Μπελιά, Ζιώγα, Κιουτσούκη.

Στον ΠΑΟΚ αναζητούν ξένη ακραία και λίμπερο, με την Ουκρανή Ολεκσάντρα Μπιτσένκο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Μάρκο Φενόλιο. Έχουν ανανεώσει ήδη οι νεαρές αθλήτριες (Ηλιοπούλου, Κλέπκου, Παπαδοπούλου, Τερζόγλου, Τσιόγκα, , Ιωάννα Πολυνοπούλου). Η Κυπαρίση θα παίξει στο εξωτερικό γιατί δεν την υπολογίζει ο Φενόλιο. Διαγώνια η Πολωνή Καταρίνα Κρολ και κεντρική η Κουβανή Λιζέτ Μπλάνκο.