H λίστα του ΠΑΟΚ με Ολεκστράντρα Μπιτσένκο, μήλο της έριδος η Κωνσταντίνου

Ο Κώστας Αμοιρίδης τινάζει την μπάνκα στον αέρα, μεταγραφή με μεταγραφή και σύντομα θα ανακοινώσει και την ξένη ακραία του ΠΑΟΚ με την ουκρανή Ολεκσάντρα Μπιτσένκο (Σάσα) να είναι ψηλά στη λίστα. Βροχή προτάσεων για την Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

H λίστα του ΠΑΟΚ με Ολεκστράντρα Μπιτσένκο, μήλο της έριδος η Κωνσταντίνου

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη συμφωνήσει με τις Όλγα Βεργίδου (πασαδόρος), Χερέρα Μπλάνκο (κεντρικός), Καταρζίνα-Κρολ (διαγώνιος), ενώ έχουν ανανεώσει ήδη οι νεαρές αθλήτριες (Ηλιοπούλου, Κλέπκου, Παπαδοπούλου, Τερζόγλου, Τσιόγκα, , Ιωάννα Πολυνοπούλου). Δεν είναι ακόμη σίγουρη η λίμπερο Ξανθοπούλου, αφού υπάρχει ενδεχόμενο απόκτησης ξένης, ενώ η Κυπαρίση θα παίξει στο εξωτερικό γιατί δεν την υπολογίζει ο Φενόλιο.

Η Μπιτσένκο(1995, 1.92) έχει παίξει σε σπουδαίες ομάδες, όπως η Βολερό, Μπούρσα, Νιλουφέρ, Σιγκόρτα.

Εκτός από την Ουκρανή προτάθηκε και η Βουλγάρα Σιλβάνα Τσαούσεβα (1995, 1.88) και σύμφωνα με πληροφορίες η τελική επιλογή θα είναι ηχηρή, ενώ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και η βραζιλιάνα Αμάντα Κάμπος(1988, 1.80). H Boυλγάρα έπαιξε σε Μαρίτσα, Μπούστο Αρσίζιο, Βολερό, Πότσδαμ.

Γαϊτανάκι γύρω από την Μανωλίνα Κωνστατίνου, που ξέρει ότι θα είναι αναπληρωματική στον Παναθηναϊκό και δέχτηκε δελεαστικές προτάσεις από την Ολυμπιάδα Κύπρου, όπου είναι προπονητής ο Γιάννης Νικολάκης, αλλά και από την ΑΕΚ. Δέχθηκε πρόταση και από τον Απόλλωνα Λεμεσού και το πιο πιθανόν είναι να τον προτιμήσει, αν γυρίσει στην πατρίδα της, όπου οι προτάσεις είναι γενναιόδωρες και με διετή συμβόλαια.Η ομάδα του Αρσενιάδη έχει αποκτήσει και τις Αρτακιανού, Κωνσταντινίδου.

Ο ΑΟ Θήρας απέκτησε την κεντρική Κιουτσούκη(Άρης), την Φερενίκη Ζιώγα(Ολυμπιακός), Τσοχατζή(πασαδόρος), Μπελιά (λίμπερο, ΑΕΚ).

Στον Απολλώνειο πήγαν οι Καβαδία, Μπλιάτσου, στον Απόλλωνα Καλαμάτας η πασαδόρο Ζωίδου, με την Βενέτη να μετακομίζει στην Κόρινθο, όπου συζητά η Νικόλ Καραφουλίδου. Η Μυτακίδου συζητά με τον Πανναξιακό και η Εύη Γεωργιάδου με την Λαμια. Στον Πανιώνιο υπέγραψαν Σοφία Βασιλαντωνάκη, Ιωάννα Καρέλια, Άννα Φωτεινού και η κροάτισα πασαδόρος Μαρσέλα Σαίνι.