ΠΑΟΚ: Συμφωνία με την Καταρζίνα Ζαρόσκλινσκα-Κρολ

Σπουδαία μεταγραφή για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την Πολωνή Καταρζίνα Ζαρόσκλινσκα-Κρολ.

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με την Καταρζίνα Ζαρόσκλινσκα-Κρολ

Είναι διαγώνια, αριστερόχειρας και η παρουσία της θα ανεβάσει κατά πολύ το αγωνιστικό επίπεδο του ΠΑΟΚ, ο οποίος μπαίνει δυναμικά στην αγορά για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα πάρει τα σκήπτρα στο ελληνικό βόλεϊ. Την 35χρονη (γεν. 1987), ύψους 1,87μ., Καταρζίνα Ζαρόσκλινσκα-Κρολ την είχε παίκτρια στην Πολωνια ο προπονητης του Ολυμπιακού ο Λορέντσο Μικέλι.

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε και με την κεντρική Κουβανή Liset Herrera Blanco (1998-12-06) που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε ελάχιστα στην Μπούστο Αρσίζιο, αλλά την είχε ο Μάρκο Φενόλιο και την γνωρίζει καλά.

Η ύψους 1.92 αθλήτρια θα αποτελέσει μαζί με την Πολυνοπούλου τις βασικές κεντρικές της νέας σεζόν, έχει πλούσιο παλμαρέ με κατάκτηση Τσάμπιονς Λιγκ, Τσάλεντζ Καπ, κύπελλα σε Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία, ενώ ήταν αθλήτρια του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Λορέντσο Μικέλι στη Βολερό Λε Κανέτ την προπερασμένη περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε και με την πρώην πασαδόρο της ΑΕΚ Όλγα Βεργίδου και ψάχνει πλέον δύο ξένες ακραίες.