Ρόγκα: «Θέλω να πάω απλά στη Λεωφόρο να πανηγυρίσω και να σηκώσω το κύπελλο»

Πανηγυρικό το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ γυναικών. Οι δηλώσεις των Γκάιτς, Ρόγκα. 

Ρόγκα: «Θέλω να πάω απλά στη Λεωφόρο να πανηγυρίσω και να σηκώσω το κύπελλο»

Μετά το τέλος του πέμπτου τελικού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γκάιτς είπε: «Είμαι χαρούμενος για τις αθλήτριες, την διοίκηση, τον κόσμο και ευγνώμων για τους ανθρώπους που με έφεραν στον Παναθηναϊκό. Μπράβο σε όλους. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου και πως μπορούμε να νικήσουμε παντού. Μετά το δεύτερο σετ ξυπνήσαμε πνευματικά και η ισοφάριση σε 1-1 ήταν το κλειδί για το παιχνίδι. Από εκεί και μετά όλα ήταν διαφορετικά».

Η Ρόγκα από την πλευρά της ανέφερε: «Είμαστε πρωταθλήτριες! Τα καταφέραμε. Δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω. Θέλω να πάω απλά στη Λεωφόρο να πανηγυρίσω και να σηκώσω το κύπελλο. Είναι από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και οι κόποι όλοι της χρονιάς άξιζαν. Περάσαμε πολλές δυσκολίες και ρίξαμε πολύ ιδρώτα στο γήπεδο. Η σεζόν ήταν απαιτητική αλλά αποδείξαμε πως είμαστε μαχήτριες. Αφιερώνω το τίτλο στις συμπαίκτριές μου, στο προπονητικό επιτελείο, στη διοίκηση, στο κόσμο του Παναθηναϊκού, στην οικογένειά μου, προτίστως στο πατέρα μου και στο σύντροφό μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο κόσμο που είναι η δύναμή μας».