Χίπε: «Να μείνουμε ήρεμες κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ενόψει του τέταρτου τελικού της Volley League Γυναικών το βράδυ της Τρίτης (10/5, 21.00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά μίλησαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι, αλλά και η Σάσκια Χίπε. Τι είπαν Μπράνκο Γκάιτς και Μάρτε Γκρόθες από πλευράς Παναθηναϊκού.

Χίπε: «Να μείνουμε ήρεμες κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Την ευκαιρία να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα έχει την Τρίτη (10/5), με νίκη στο Μαρούσι, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 21:00 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγ. Θωμά, για τον τέταρτο τελικό της Volley League, με στόχο το 3-1 και την κατάκτηση του τίτλου.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη (3-1) στον τρίτο τελικό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», αγωνίζονται εκτός έδρας και θέλουν να κάνουν το τρίτο και τελευταίο βήμα κόντρα στις «πράσινες», ώστε να «σφραγίσουν» το πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση ισοφάρισης της σειράς σε 2-2 στο Μαρούσι, οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν την Πέμπτη (12/5, 19:00) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη, για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Volley League.

Δηλώσεις:

Κάρλο Παρίζι: «Είναι μια πολύ ισορροπημένη σειρά αγώνων και επομένως, περιμένουμε έναν αγώνα παρόμοιο με τους άλλους. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασισμένοι από το δεύτερο παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε καλύτερα τις σημαντικές στιγμές του αγώνα».

Σάσκια Χίπε: «Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του θα κάνει τα πάντα για να πάει τη σειρά σε πέμπτο τελικό. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά, με συγκέντρωση από την αρχή και με τη θέληση να κερδίσουμε. Πρέπει να μείνουμε ήρεμες σε κρίσιμα σημεία και να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε».

Μπράνκο Γκάιτς: «Αύριο πρέπει να κερδίσουμε γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός. Αποδείξαμε ότι μπορούμε και πάμε για τη νίκη. Σεβόμαστε την έδρα μας, τους φιλάθλους μας και έχουμε το κίνητρο για να παλέψουμε. Στους τελικούς όποιος αντέχει την πίεση θα κερδίσει. Έχουμε δει πολλά στα προηγούμενα μεταξύ μας παιχνίδια και αν έχουμε σταθερή απόδοση θα καταφέρουμε να στείλουμε τη σειρά σε πέμπτο ματς».

Μάρτε Γκρόθες: «Είμαστε και οι δύο ποιοτικές ομάδες. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες. Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε αύριο μπροστά στους φιλάθλους μας. Για αυτά τα ματς κάνεις προπόνηση και αυτά τα ματς θέλεις να παίζεις ως αθλητής. Θα τα δώσουμε όλα και είμαστε έτοιμες για μεγάλη «μάχη». Μαζί με τους φιλάθλους μας μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο».