Το «τελευταίο αντίο» στον Βαγγέλη Ρούσσο

Συγγενείς, φίλοι, αθλητές και παράγοντες του Ολυμπιακού είπαν τη Δευτέρα (9/5) το «τελευταίο αντίο» στον Βαγγέλη Ρούσσο. 

Το «τελευταίο αντίο» στον Βαγγέλη Ρούσσο

Η κηδεία του Βαγγέλη Ρούσσου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Λεωφόρο Πειραιώς, μετά τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε τη Δευτέρα (9/5) στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδα στον Πειραιά και εν συνεχεία ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο του Σχιστού στο Κερατσίνι.

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας βρέθηκαν αθλητές του τμήματος βόλεϊ, του ποδοσφαίρου, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Κώστας Καραπαπάς, ο Νίκος Γαβαλάς, ο Θοδωρής Βλάχος, ενώ στεφάνι έστειλε ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

O Bαγγέλης Ρούσσος ήταν επί πολλά χρόνια φροντιστής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, από τα πέτρινα χρόνια, ενώ και ο γιός του, Κωνσταντίνος, δουλεύει στο «Γ. Καραϊσκάκης» πάνω από 10 χρόνια.

Μετά τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεφε με το μηχανάκι στο σπίτι του μαζί με τη γυναίκα του, όταν παρασύρθηκε από νταλίκα στην Πειραιώς στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων της Shell. O Bαγγέλης Ρούσσος σκοτώθηκε και η σύζυγος του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.