Παρίζι: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, έδωσε το σύνθημα για τον τρίτο αγώνα. 

Παρίζι: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό σχολίασε: «Προσπαθήσαμε κατά την διάρκεια του αγώνα να αλλάξουμε προσέγγιση, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Όταν η κατάσταση δεν είναι υπέρ μας, χάνουμε λίγο τη συγκέντρωσή μας. Η επίθεση μας δεν ήταν καλή σήμερα.

Το σερβίς μας, κατά κύριο λόγο, αλλά και τα τελειώματα των επιθέσεων δεν δούλεψαν. Κάποιες φορές κάναμε καλές επιλογές, αλλά ο Παναθηναϊκός έσπασε πολλές μπάλες και είχε καλή άμυνα. Δεν είχαμε υπομονή. Αυτά είναι, όμως, τα πλέι οφ. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε για τον τρίτο τελικό».

Η Σάσκια Χίπε συμπλήρωσε: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πιο καλά , εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και ήταν συγκεντρωμένος. Για αυτό νίκησε, σε αντίθεση με εμάς που δεν πιάσαμε το υψηλότερο μας επίπεδο. Η σειρά πάει στο 1-1, τώρα παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να δούμε το Ρέντη γεμάτο. Θέλουμε να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου μας, ώστε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για το στόχο μας, την κατάκτηση του τίτλου».