Ολυμπιακός: Για το 2-0 στο Μαρούσι οι «ερυθρόλευκες» με Παναθηναϊκό!

Στη «μάχη» του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών ρίχνεται την Τρίτη (3/5, 18.45) η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού απέναντι στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός: Για το 2-0 στο Μαρούσι οι «ερυθρόλευκες» με Παναθηναϊκό!

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν εκτός έδρας στις 18:45 τον Παναθηναϊκό, στο δεύτερο ματς της τελικής σειράς της Volley League, με στόχο το 2-0.

Μετά τη νίκη (3-1) επί των «πράσινων» στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος στο Ρέντη, οι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται στο κλειστό του Αγίου Θωμά και θέλουν να κάνουν το δεύτερο, από τα τρία βήματα, για την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά το ματς στο Μαρούσι, η ομάδα του Κάρλο Παρίζι θα υποδεχθεί την Παρασκευή (6/5) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», για τον τρίτο τελικό της Volley League.

Παρίζι: «Τίποτα δεν τελείωσε με μία νίκη»

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι, δήλωσε για το ματς της Τρίτης: «Με μία νίκη, κάναμε απλώς ένα βήμα, δεν χαλαρώνουμε, τίποτα δεν τελείωσε, η σειρά κρίνεται σε τρία… σετ. Αύριο, παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου, σε έναν τελείως διαφορετικό τελικό σε σχέση με τον πρώτο.

Στο πρώτο ματς είχαμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας, αλλά αύριο οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα, συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια και σωστοί σε κάποια τακτικά σημεία, για να κερδίσουμε».

Ξανθοπούλου: «Δεν στεκόμαστε στο πρώτο ματς»

Από πλευρά παικτριών η Παναγιώτα Ξανθοπούλου επισήμανε: «Στον πρώτο τελικό, δείξαμε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία και με την ώθηση του κόσμου μας, κάναμε το πρώτο βήμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που δημιούργησε αυτή την ατμόσφαιρα και μας βοήθησε τόσο πολύ. Από εκεί και πέρα, αύριο είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, με διαφορετικές συνθήκες.

Εμείς, όπως και σε κάθε παιχνίδι, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και αυτό θα κάνουμε και αύριο, στην έδρα του αντιπάλου. Το πρώτο παιχνίδι είναι ένα… μαξιλαράκι για εμάς, αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό, ούτε θα χαλαρώσουμε και θα πάμε εκεί, να παίξουμε για το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε».