Oλυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1: Κάρλο Παρίζι: «Μπήκαμε νευρικά, ευχαριστώ τον κόσμο»

Ο Ιταλός προπονητής Κάρλο Παρίζι χαρακτήρισε δύσκολο το δεύτερο ματς στο Μαρούσι...

Oλυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1: Κάρλο Παρίζι: «Μπήκαμε νευρικά, ευχαριστώ τον κόσμο»

Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις αθλήτριες μου, παρά το πρώτο σετ, που ήταν φυσιολογικό να ξεκινήσουμε έτσι. Είναι τελικοί και είναι διαφορετικά τα ματς αυτά από τα υπόλοιπα. Μπήκαμε νευρικά, αλλά βήμα-βήμα, βρήκαμε τις σωστές συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1: Με αέρα υπεροχής και 25-8 το τέταρτο σετ!

Ήταν η πρώτη νίκη, συνεχίζουμε στο δεύτερο ματς, το οποίο δεν θα είναι εύκολο, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο μας, τον θέλουμε συνέχεια εδώ στο γήπεδο, μας βοήθησε πολύ σήμερα να γυρίσουμε το ματς, μετά το πρώτο χαμένο σετ».

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ρεκόρ το 25-8!

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Η αλήθεια είναι, ότι ξεκινήσαμε λίγο νωθρά, όμως δεν το παρατήσαμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, θα τα δίνουμε όλα μέχρι το τέλος, σε κάθε αγώνα! Βγάλαμε όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει ως τώρα και έτσι θα συνεχίσουμε. Το σημαντικό για εμάς είναι να ξεκινάμε σε κάθε σετ, πιέζοντας τον αντίπαλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη στήριξη, τον θέλουμε σε κάθε ματς να μας στηρίζει, ήταν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

Στον Ρέντη ο Κοβάτσεβιτς, χωρίς VAR ο πρώτος τελικός

Μαρία Γενιτσαρίδη: «Στην αρχή μπήκαμε λίγο μουδιασμένες μπορώ να πω, αλλά στη συνέχεια, όλα δούλεψαν… ρολόι. Τώρα, κοιτάμε το ματς το επόμενο, θέλουμε να βγάλουμε όλα όσα κάνουμε στην προπόνηση. Στον Αγ. Θωμά, πρέπει να αποδώσουμε όσα μας λέει ο κόουτς μας, ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησε».