Χαντάβα: "Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου"

H Βαγγελιώ Χαντάβα αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καρδιάς της...

Χαντάβα: "Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου"

Ανακοινώθηκε από την διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ η απόκτηση της βολεϊμπολίστριας Ευαγγελίας Χαντάβα.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ευαγγελία Χαντάβα, η οποία θα αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η αθλήτρια, η οποία γεννήθηκε το 1990 στα Γρεβενά, αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και έχει ακολουθήσει μεγάλη διεθνή πορεία, έχοντας φορέσει στην Ελλάδα τα χρώματα του Φ.Ο. Βριλησσίων, του Ηρακλή και του Ολυμπιακού, ενώ στο εξωτερικό έχει αγωνιστεί με τη Fontanellato της Ιταλίας, την Καρσίγιακα της Τουρκίας, την Νkhonnon της Ταϊλάνδης, τη Λοκομοτίβ Μπακού, την Targoviste της Ρουμανίας, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Φλουμινένσε της Βραζιλίας.

Αυτή τη στιγμή, η Ελληνίδα διεθνής βρίσκεται με την εθνική ομάδα για προετοιμασία στο Βόλο.

Η αθλήτρια δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου, τον ΠΑΟΚ. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε φανατικοί υποστηρικτές του Δικεφάλου, οπότε η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ μας κάνει όλους ευτυχισμένους. Θέλω να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι σε αυτό το εντυπωσιακό μεγάλο που χτίζεται στο γυναικείο βόλεϊ του ΠΑΟΚ»