Ολυμπιακός: Ο Κάρλο Παρίσι νέος προπονητής στο βόλεϊ γυναικών

Σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline.gr, ο Κάρλο Παρίσι είναι ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Κάρλο Παρίσι νέος προπονητής στο βόλεϊ γυναικών

Ο Κάρλο Παρίσι θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού και θα διαδεχθεί τον Κουτίνιο στην τεχνική ηγεσία, σύμφωνα με πληροφορίες του fosonline.gr.

Ο Ιταλός τεχνικός με πλούσιο βιογραφικό και παλμαρέ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ούνρα Κάσας, για να συνεχίσει σε Ρώμη, Κιέρι, Λοκομοτίβ Μπακού και Μπούστο Αρσίζιο, μεταξύ άλλων.

Έχει διατελέσει ακόμα ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Τσεχίας, με την οποία μάλιστα έχει κατακτήσει και ένα χρυσό μετάλλιο στο European League. Σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει ένα ιταλικό πρωτάθλημα (2011-12), ένα ιταλικό Κύπελλο (2011-12) και δύο CEV Cup (2009-10, 2011-12).

Αξίζει να σημειωθεί ότι o 61χρονος τεχνικός έχει αναδειχθεί καλύτερος προπονητής τρεις φορές στη Serie A2 και μία φορά στη Serie A1.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοίνωσε πριν από λίγο την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Κουβανό προπονητή Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο και του εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.