Η Λι Γιάε γύρισε στην Κορέα, κρούσματα κορονοϊού στο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών

Η Λι Γιάε επέστρεψε στην Κορέα, νέα κρούσματα κορονοϊού στη  Volley League γυναικών.

Η Λι Γιάε γύρισε στην Κορέα, κρούσματα κορονοϊού στο πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών

Αν απορήσατε γιατί η Λι Γιάε Γεόνγκ δεν παίζει στα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ, η εξήγηση είναι απλή. Η Κορεάτισα ακραία γύρισε στην Κορέα, προκειμένου να αποθεραπεύσει το τραυματισμένο γόνατο της.

Ο ΠΑΟΚ προσφέρθηκε να τις διαθέσει τους κορυφαίους γιατρούς και φυσιοθεραπευτές, αλλά η ασιάτισα εμπιστεύεται τους δικούς της και επέστρεψε στην Κορέα, όπου αναμένεται να μείνει τουλάχιστον ως τις γιορτές για να επιστρέψει υγιής.

Έτσι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Αστερίξ με 3 ξένες και η βελγική ομάδα δεν αστειεύεται. Ήταν η πιο δύσκολη αντίπαλος του Ολυμπιακού, απλά ο πρωταθλητής με το πέρατμα του χρόνου έπεφτε σε απόδοση και αποκλείσθηκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ από την πιο αδύναμη εκ των τριών, τη Ζοκ.

Βράζει το πρωτάθλημα της Volley League από κορονοϊό, κι αν οι παράγοντες του δεν το αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα θα τιναχτούν όλα στον αέρα, παρότι σχεδόν όλες οι παίκτριες είναι εμβολιασμένες.

Έτσι από ομάδα εκτός Αττικής, κόλλησε ομάδα της Αττικής που με τη σειρά της μπορεί να μετέφερε το πρόβλημα και στην αντίπαλο της το Σάββατο και άνοιξε ένας φαύλος κύκλος που δεν θα κλείσει αν δεν υπάρχει σοβαρότητα και ειλικρίνεια.

Απο εκεί και πέρα μια ομάδα μπορεί να παίξει κανονικά αν έχει τρία κρούσματα, αλλά θα χάσει το ματς με 3-0, χωρίς αφαίρεση βαθμών αν έχει περισσότερα. Το πρόβλημα είναι ότι κολλάνε και οι εμβολιασμένες.

Παλληκάρι πάντως η Τερέλ, που μετά το σοκ που έπαθε στην Εθνική Οδό έπαιξε με το Μαρκόπουλο και ήταν εκ των κορυφαίων, προς ικανοποίηση του Κώστα Αρσενιάδη, που δεν είχε και άλλες λύσεις. Ένα ευχέλαιο στα γρήγορα στην ΑΕΚ.

Σοβαρός τραυματισμός για την Χόλτσον στη Σαντορίνη, αλλά όπως τους διαβεβαίωσε ο γιατρός της ομάδας θα επανέλθει ως τις γιορτές και προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα αντικατάστασης της. Για να γίνει πάντως οποιαδήποτε αλλαγή, πρέπει να πραγματοποιηθεί μετά τις 12 Δεκεμβρίου.

Δύο πάγκοι τρίζουν επικίνδυνα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται άφιξη Πολωνού προπονητή, παρά τα εμπόδια που υπάρχουν από τον απαράδεκτο κανονισμό της Γενικής Γραμματείας. Η φράση "πάρτε Έλληνα προπονητή" ελέγχεται ως αστεία...