Έβγαλε...μάτια η Λι Ντα Γιανγκ, παίζει στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός(pics, vid)

Η πασαδόρος Λι Ντα Γιανγκ έκανε απίστευτα πράγματα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ και θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή της στο ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Έβγαλε...μάτια η Λι Ντα Γιανγκ, παίζει στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός(pics, vid)

Οι αδελφές Λι είναι τιμωρημένες από τις 15 Φεβρουαρίου 2021 και δεν έπαιξαν από τότε σε αγώνα, αλλά στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ έβγαλαν μάτια, ιδιαίτερα η πασαδόρος Λι Ντα Γιανγκ, θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα του ματς του Ολυμπιακό (Τετάρτη, 6μμ) και όπως όλα δείχνουν θα κάνει την πρώτη εμφάνιση της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Στο «PAOK Sports Arena» το ντέρμπι στο βόλεϊ γυναικών(πρόγραμμα)

Δεν αποκλείεται να παίξει και η ακραία Λι Γιάε, κι εκεί θα μπει το δίλημμα ποια από τις δυο ξένες, η διαγώνια Κογιάρ ή η ακραία Φιντόν θα αποκλειστεί από της δωδεκάδα, αφού επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο 3 ξένων. Ένα σενάριο θέλει την Μερτέκη διαγώνια και ακραίες τις Φιντόν, Λι και το άλλο, δίδυμο ακραίων τις Λι με Μερτέκη ή Κυπαρίσση και διαγώνια την Κογιάρ.

Στον ΠΑΟΚ παραμιλούν με τον επαγγελματισμό των Κορεάτισων, αφού σήμερα έκαναν μόνες τους 10 χιλιόμετρα για να βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση τους και τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

ΠΑΟΚ: Πανικός στην Κορέα για τις αδελφές Λι (vid)

Το ματς μάλιστα της Πυλαίας θα το δείξουν σε live streaming με αντίτιμο 5 ευρώ, αφού αναμένεται να μπουν εκατοντάδες Κορεάτες να δουν τα ινδάλματα τους, αρκεί να μπορέσουν να υποστηρίξουν μεγάλο αριθμό θεατών. Στις εξέδρες εξάλλου αναμένουν χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ και σιγουρα θα έχουμε ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα βόλεϊ γυναικών στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφου τα γήπεδα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να φιλοξενήσουν πάνω από 1700 θεατές.