Καλά τα νέα στην ΑΕΚ για Βεργίδου, Διώτη, αξίζει όμως καλύτερο γήπεδο!

Η μαγνητική της Όλγας Βεργίδου δεν έδειξε ρήξη χιαστών, η Γιώτα Διώτη δεν έσπασε το δάκτυλο της, η πύρρειος νίκη με 3-2 επί του ΠΑΟΚ γιορτάστηκε δεόντως, αλλά η ΑΕΚ αξίζει καλύτερο γήπεδο!

Καλά τα νέα στην ΑΕΚ για Βεργίδου, Διώτη, αξίζει όμως καλύτερο γήπεδο!

Οι συμπαίκτριες της Όλγας Βεργίδου τραβούσαν τα μαλλιά τους όταν την είδαν πεσμένη στο έδαφος, η Θεσσαλονικιά πασαδόρος ήταν απαρηγόρητη, αλλά η πρώτη εκτίμηση της μαγνητικής τομογραφίας δεν έδειξε ρήξη χιαστών. Απλά ένα οίδημα στον πρόσθιο χιαστό, στην ΑΕΚ όμως περιμένουν την επίσημη διάγνωση των γιατρών για να σχεδιάσουν το μέλλον.

Μακαρίζουν πάντως την τύχη τους γιατί όλη την εβδομάδα δεν προπονήθηκε η αναπληρωματική πασαδόρος Μαρίνα Τσοχατζή, λόγω γαστρεντερίτιδας και πήγε απλά στο ματς για να υπάρχει δεύτερη πασαδόρος. Και χρειάστηκε να παίξει.

Καλά είναι τα νέα και για την Γιώτα Διώτη, που δεν έσπασε το δάκτυλο της, απλά βγήκε, του έκαναν άμεσα ανάταξη και γλύτωσε τα χειρουργεία και τις μακρόχρονες περιπέτειες.

Η ΑΕΚ έφτιαξε φέτος ανταγωνιστική ομάδα, με 3 σπουδαίες ξένες, πρέπει όμως να βρει ένα κανονικό γήπεδο να τις φιλοξενήσει . Το "σχολικό" δεν ταιριάζει σε τέτοια ομάδα, ο κόσμος της δεν μπορεί να πάει στους αγώνες, λόγω της μικρής χωρητικότητας και οι μεταδόσεις είναι τραγικές, με την κάμερα στην πλάτη του διαιτητή, που κρύβει οτι συμβαίνει στο φιλέ, ενώ οι θεατές καλύπτουν άθελα τους πολλές φορές την εικόνα.

Η ΑΕΚ αξίζει ένα καλύτερο γήπεδο και από τη στιγμή που βρίσκει στέγη το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το χάντμπολ, πρέπει να αναβαθμιστεί και το βόλεϊ γυναικών, αλλά και των ανδρών.