Μιλεντίγιεβιτς: «Το πρωτάθλημα ο βασικός μας στόχος»

Η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς και η Παναγιώτα Ξανθοπούλου, αναφέρθηκαν στη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και στους στόχους της ομάδας. 

Μιλεντίγιεβιτς: «Το πρωτάθλημα ο βασικός μας στόχος»

Η Παναγιώτα Ξανθοπούλου σχολίασε τα εξής: «Ήταν ένα ματς, που θέλαμε να το πάρουμε με καθαρή νίκη. Ασχέτως με την κούραση, τα καταφέραμε, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Oλυμπιακός - Αίαντας 3-0: Με αλλαγές και άνεση

Ωστόσο, είμαι πολύ χαρούμενη και για την ευρωπαϊκή μας πρόκριση. Περιμένουμε να παίξουμε τώρα με ΠΑΟΚ και Ηλυσιακό και μετά με την σερβική ομάδα, για τον τρίτο γύρο. Το καλό είναι, ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα γεμάτο ρόστερ, που μπορεί να ανταπεξέλθει σε πολλά παιχνίδια μαζεμένα.

Ξεκουράστηκαν και αρκετά κορίτσια σήμερα, γιατί πραγματικά η κούραση είναι πολύ μεγάλη. Μας δόθηκε η ευκαιρία κι εμάς να παίξουμε, να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε, για να μπορέσει ο προπονητής μας να μας εμπιστευτεί και αργότερα».

H Έλενα Μιλεντίγιεβιτς, είπε: «Ήταν μια καλή ευκαιρία σήμερα να ξεκουραστούν τα κορίτσια, που έπαιξαν το ευρωπαϊκό ματς και νομίζω, ότι σε αυτά τα ματς είναι καλό να χρησιμοποιούνται και οι πιο νεαρές παίκτριες.

Είχαμε μια καλή εικόνα, με βάση και την κούραση, γιατί γυρίσαμε χθες το βράδυ από το ταξίδι. Προχωράμε δυνατά στο πρωτάθλημα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που είναι ο βασικός μας στόχος και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που ακόμα και σε αυτά τα ματς είναι στο πλευρό μας».