Volley League γυναικών-Tάκης Φλώρος «Το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών!»

Ο Τάκης Φλώρος πανηγύρισε στην πρεμιέρα τη νίκη της πρεμιέρας, αφού με τις νεαρές Κυπαρίσση, Πολυνοπούλου, Ηλιοπούλου κέρδισε 3-0 τον ΑΟ Θήρας στο “καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Volley League  γυναικών-Tάκης Φλώρος «Το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών!»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό μας είπε “εγώ δουλεύω με τις αθλήτριες που έχω και δεν μπορώ να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια, γι αυτό και δεν θέλω να μιλήσω για τις κορεάτισσες αν δεν τις δω το γήπεδο. Τις ήξερα βέβαια από την Εθνική Κορέας και μιλάμε για αθλήτριες παγκόσμιας εμβέλειας, τόσο η ακραία, όσο και η πασαδόρος. Δεν ξέρω όμως που βρίσκονται. Αν προπονούνται, αν έχουν φυσική κατάσταση, σε ποιο επίπεδο είναι με λίγα λόγια”

Για τη νίκη της πρεμιέρας και τη χρησιμοποίηση τη Κυπαρίσση στην εξάδα είπε σε συνέντευξη στον Αθήνα 984 “μου αρέσει να δουλεύω με νέα παιδιά και γι αυτό έριξα στη μάχη τη Σταματία, αφού είναι μαζί με την Φιντόν οι καλύτερες ακραίες μας αυτή την εποχή. Έχουμε καλές νεαρές παίκτριες και σε λίγο οι Τσιόγκα, Πολυνοπούλου θα είναι οι κεντρικές της Εθνικής. Και η νεαρή πασαδόρος Μεροδουλάκη είναι βολεϊκή ευφυία”

Volley League γυναικών: Απειλείται ο Ολυμπιακός από ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ... ΑΟ Θήρας

Ο πρώην ομοσπονδιακός ανέλαβε πέρυσι τον ΠΑΟΚ και τον οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου “αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει. Χάρη στον κύριο Αμοιρίδη η ομάδα ανέβηκε χρόνο με το χρόνο από την τελευταία κατηγορία του τοπικού στη Βόλεϊ Λιγκ και πήρε το Κύπελλο. Ο άνθρωπος χτίζει μεθοδικά και πάει βήμα -βήμα”

Για το πρωτάθλημα “θα είναι χωρίς δεύτερη κουβέντα το καλύτερο όλων των εποχών. Όλες οι ομάδες επένδυσαν φέτος και οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ θα διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά και ο ΑΟ Θήρας. Θα δούμε σπουδαία ματς”

* To πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού όλα τα ματς είχαν στατιστική κάλυψη και live streaming, απομένει η τηλεοπτική κάλυψη του από την ΕΡΤ για να εκτοξευθεί.