Έρχονται τις επόμενες ημέρες στον ΠΑΟΚ οι δίδυμες κορεάτισες Λι

Λύθηκαν τα προβλήματα και ο ΠΑΟΚ περιμένει την επόμενη εβδομάδα την Κορεάτισα πασαδόρο Λι Ντα Γιάνγκ  και την αδελφή της, την ακραία Λι Γιάε.

 Έρχονται τις επόμενες ημέρες στον ΠΑΟΚ οι δίδυμες κορεάτισες Λι

Το σήριαλ των δίδυμων Λι καλά κρατεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Τρίτη ή το αργότερο την Πέμπτη, θα πάρει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του τα δελτία των δυο παικτριών.

Η Εθνική βόλεϊ ανδρών έπαιξε στα όρια της, λείπει ένας σπουδαίος παίκτης...

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε 9.500 δολάρια στην κορεάτικη ομάδα, έχει υπογεγραμμένα συμβόλαια των δυο παικτριών και περιμένει την επόμενη εβδομάδα το οκέι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Το πρόβλημα της καθυστέρησης προέκυψε επειδή η FIVB άργησε να ανοίξει τα transfer για την Ελλάδα και ταυτόχρονα περίμενε το πράσινο φώς από την κορεάτικη ομοσπονδία. Η Παγκόσμια Ομοσπονδίας πάντως ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ ότι οι αθλήτριες είναι τιμωρημένες μόνο για την Κορέα και σε περίπτωση που δεν συναινέσει η Ομοσπονδία της, θα της ελευθερώσει η ίδια όπως έκανε στο παρελθόν σε παρόμοιες περιπτώσεις. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της τιμωρίας της και τις κλειστές πόρτες για τις κορεάτισσες και τις πήρε με 40.000 ευρώ έκαστη, όταν τα κασέ τους ξεπερνούσαν τις 200.000.

Ευχαριστούμε Γκιγέρμο, πάμε σε καλύτερο...

Ο Τάκης Φλώρος θα έχει στη διάθεση του πλέον 4 ξένες και όλα δείχνουν ότι θα παίζει με ακραίες την κορεάτισα Λη Γιάε, με τη γαλλίδα Φιντόν, πασαδόρο την άλλη κορεάτισα Λη Ντα Γιάνκ και διαγώνια την Λίτσα Μερτέκη. Ουσιαστικά με τρεις ακραίες με υποδοχή, με αποτέλεσμα να είναι πρώτη αλλαγή η ταλαντούχα Σταματία Κυπαρίσση, ενώ το ... μάρμαρο θα το πληρώσει η Ισπανίδα διαγώνια Κογιάρ που δεν ικανοποιεί με τις επιδόσεις της. Θα παίζει μόνο στην Ευρώπη ή σε ματς που θα ξεκουράζονται οι δυο ξένες υποδοχείς.

Τεράστιο σκάνδαλο είχε ξεσπάσει στη Νότια Κορέα με τις διάσημες, δίδυμες βολεϊμπολίστριες που κατηγορούνται για bullying. Η Lee Jae-yeong και Lee Da-yeong αποβλήθηκαν μάλιστα από την εθνική ομάδα και το κλαμπ τους.

Οι 24χρονες αδελφές απολογήθηκαν δημόσια μετά από ανώνυμες κατηγορίες εις βάρος τους που έκαναν λόγο για εκφοβισμό πρώην μαθητών τους στο σχολείο τους. Στη συγγνώμη της η Jae-yeong αναφέρθηκε σε «ενέργειες και εικόνες από τα εφηβικά της χρόνια». Γράφοντας στον λογαριασμό της στο Instagram, η Da-yeong είπε ότι θα σκεφτεί «με βαθιά λύπη τα τραύματα που έχει προκαλέσει στα θύματα».

«Ζητώ συγγνώμη που ως παιδί συμπεριφέρθηκα και μίλησα με τρόπο που δημιούργησε δύσκολες αναμνήσεις και τραύματα στους συμπαίκτες μαζί με τους οποίους ίδρωσα και έπαιξα στα εφηβικά μου χρόνια» πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Jae-yeong έγραψε ότι λυπάται πολύ για όσους υπέφεραν από άδικα λόγια και τις ενέργειές της κατά τη διάρκεια των εφηβικών της χρόνων. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα άδικα λόγια και τις πράξεις που έχω κάνει και θα γίνω πιο ώριμος άνθρωπος» πρόσθεσε.

Και οι δύο δήλωσαν ότι επιθυμούν να συναντήσουν τους πρώην συμμαθητές τους για να ζητήσουν συγνώμη για τις πράξεις τους. Σε ανάρτηση που έχει πλέον διαγραφεί, ένας από τους καταγγέλλοντες έγραφε: «Συνολικά τέσσερα θύματα γράφουν αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχουν περισσότερα. Δεν θα πούμε τις ηλικίες μας. Δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε τις ταυτότητές μας.

Σκεφτήκαμε να προχωρήσουμε και να αφήσουμε πίσω όσα συνέβησαν πριν από 10 χρόνια αλλά όταν καταλάβαμε από τις αναρτήσεις τους στα social media πως δεν έχουν κατανοήσει τις ενέργειές τους, οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν».

Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο
Η δράση των δύο γυναικών είχε δώσει ώθηση στη δημοτικότητα του αθλήματος στη χώρα και οι δύο τους είχε παίξει σημαντικό ρόλο στη πρόκριση της ομάδας γυναικών της Νότιας Κορέας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ωστόσο, και οι δύο έχουν επικριθεί έντονα από τότε που ακούστηκαν οι ισχυρισμοί περί bullying.

Η Κορεατική Ένωση Βόλεϊ εξέδωσε δήλωση με την οποία επιβεβαίωσε ότι και οι δύο αδελφές θα απομακρύνθηκαν από την εθνική ομάδα πριν από τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρά την απουσία τους η Κορέα πήρε την τέταρτη θέση.

ΠΑΟΚ

Πασαδόροι: Λι Ντα Γιανκ (Κορ), Ηλιοπούλου Ελισσάβετ

Ακραίες:Λίτσα Μερτέκη Μαρία Κλέκπου, Κυπαρίσση Σταματία, Λια Γιάε(Κορ), Ζυλιέ Φιντόν (Γαλ)

Κεντρικές: Πολυνοπούλου Ιωάννα, Άννα Καλαντάτζε, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Τερζόγλου Κική

Διαγώνιες: Mιλάγκρος Κογιάρ (Ισπ)

Λίμπερο: Ξανθοπούλου Μαρτίνα

Προπονητής: Τάκης Φλώρος