Ολυμπιακός: Η Παράιμπα στα κόκκινα! (pic)

Η Βραζιλιάνα άσος του Ολυμπιακού, Μαρί Παράιμπα είναι στην Ελλάδα και φόρεσε ήδη τα κόκκινα.

Ολυμπιακός: Η Παράιμπα στα κόκκινα! (pic)

Ο Μαρί Παράιμπα είναι στην Ελλάδα και φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η Βραζιλιάνα άσος από τη Δευτέρα (2/8) το απόγευμα πάτησε Ελλάδα αλλά δεν έκανε προπόνηση, αφού ήταν κουραστικό το ταξίδι.

Το πρωί της Τρίτης (3/8) η Βραζιλιάνα φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ολυμπιακός: Πρώτη συγκέντρωση για τις «ερυθρόλευκες» με Χίπε και Σάλας!

Θυμίζουμε πως η προετοιμασία της ομάδας για τη σεζόν 2021-2022, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (2/8). Οι «ερυθρόλευκες» γυμνάστηκαν για πρώτη φορά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Μπήκε στο αεροπλάνο η Βραζιλιάνα Παράιμπα (pic)

Τα νέα πρόσωπα στην πρώτη συγκέντρωση της σεζόν ήταν οι νεοαποκτηθείσες, Βίλμα Σάλας, Ξένια Κακουράτου, Μαρία Γενιτσαρίδη. Από την πρώτη συνάντηση απουσίαζαν οι Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου και Παναγιώτα Ξανθοπούλου, οι οποίες βρίσκονται με την Εθνική Ελλάδας, καθώς και η Αγγελίνα Συριστατίδη η οποία έχει υποχρεώσεις με την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία.

Μαρί Παράιμπα: Είναι ενθουσιασμένη που θα παίξει στον Ολυμπιακό και το δείχνει! (pics)

Αναλυτικά οι «ερυθρόλευκες» που βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση της σεζόν: Σάσκια Χίπε, Σία Τοτσίδου, Βίλμα Σάλας, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ξένια Κουκουράτου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Φερονίκη Ζιώγα, Ιλιόνη Κελεσίδη, και η νεαρή πασαδόρος Σοφία Σακκά η οποία αποτελεί μεταγραφή της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.