ΑΕΚ: Πήρε την Αμερικανίδα Καζ Μπράουν (vid)

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα της η Αμερικανίδα κεντρική Καζ Μπράουν.

ΑΕΚ: Πήρε την Αμερικανίδα Καζ Μπράουν (vid)

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Αμερικανίδα κεντρική, Καζ Μπράουν. Με αυτή την κίνηση η ΑΕΚ ολοκληρώνει τις μεταγραφές της.

Η Καζ Μπράουν είναι γεννημένη στις 17/10/1996, έχει ύψος 1.93μ και προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με την Γαλλική Μπεζιέ που τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα. Μάλιστα η Καζ Μπράουν ήταν η δεύτερη πιο αποτελεσματική επιθετική στο γαλλικό πρωτάθλημα με ποσοστό. 52%

Η 25χρονή ξεκίνησε την καριέρα της από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι στην Αμερική ξεχωρίζοντας από τα πρώτα της βήματα στο Κολλεγιακό πρωτάθλημα από το 2014 έως το 2018. Με το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι έφτασε μέχρι τους τελικούς του NCAA το 2018. Στη συνέχεια έκανε το πρώτο της υπερατλαντικό ταξίδι για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γερμανίας με την USC με την οποία αναδείχτηκε ως η καλύτερη μπλοκέρ στο πρωτάθλημα.

Το 2019 πήρε μεταγραφή για την Ουκρανική Κιμίκ ενώ όπως είπαμε και παραπάνω, πέρσι ήταν στη Μπεζιέ στη Γαλλία. Μάλιστα ήταν συμπαίκτρια με την δεύτερη ξένη που απέκτησε φέτος η ΑΕΚ, την Μαλίνα Τερέλ. Την τριάδα των ξένων της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θυμίζουμε πως συμπληρώνει η επίσης συμπατριώτισσα τους, Λίντσει Βάντερ Βάιντε.