Πέθανε η πρώην βολεϊμπωλίστρια του Παναθηναϊκού Μαριάννα Καρακώστα

«Έφυγε» από τη ζωή η προπονήτρια και παλαίμαχη βολεϊμπολίστρια Μαριάννα Καρακώστα σε ηλικία 59 ετών. Είχε έρθει από τη Ρουμανία και έπαιξε κυρίως στον Παναθηναϊκό τη δεκαετία του '80

Πέθανε η πρώην βολεϊμπωλίστρια του Παναθηναϊκού Μαριάννα Καρακώστα

Θλίψη στο χώρο του βόλεϊ, καθώς πέθανε η Μαριάννα Ολτεάνου (Καρακώστα), η οποία «έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών.

Η εκλιπούσα που είχε καταγωγή από τη Ρουμανία, αρχικά ήταν γνωστή ως παίκτρια του Παναθηναϊκού και μάλιστα στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 όπου κατάφερε να κατακτήσει πρωταθλήματα με συμπαίκτριες τις Μήτση, Μπόρα, Ροτσίδου, Καπένη, Μαλαπέτσα και προπονητή τον Σούλη Τουρσούγκα.

Μετά την απόσυρσή της από την ενεργό δράση, συνέχισε να είναι κοντά στο βόλεϊ ως προπονήτρια, καθώς για 30 χρόνια πέρασε από τους πάγκους πολλών αθηναϊκών σωματείων.

Για την απώλεια της Καρακώστα, εξέδωσε ανακοίνωση ο Σύνδεσμος προπονητών Πετοσφαίρισης ο οποίος αναφέρει:

«Έφυγε από την ζωή εντελώς ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών η συνάδελφος Προπονήτρια Μαριάννα Ολτεάνου (Καρακώστα).

Η Μαριάννα ως αθλήτρια συνέδεσε το όνομα της αγωνιζόμενη με την φανέλα του Παναθηναϊκού και ως προπονήτρια πάνω από 30 έτη με σωματεία της Αθήνας. Τελευταία συνεργασία της με ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Αθήνας τον ΑΚ Ζωγράφου.

Το ΔΣ του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον σύζυγος της και συνάδελφο προπονητή Δήμο Νικόπουλο όπως επίσης και στον υιό τους Βαγγέλη.»