Volley League γυναικών: Η ΕΡΤ έκανε το πρώτο βήμα, σε αναμονή το OPEN, η στάση Nova, Cosmote

Το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα όλων των εποχών  η Volley League γυναικών αναζητά  τηλεοπτική στέγη, με την ΕΡΤ να έχει κάνει το πρώτο βήμα, το ΟΠΕΝ είναι σε αναμονή , ενώ  τα συνδρομητικά   ΝΟVA, Cosmote καραδοκούν...

Volley League  γυναικών: Η ΕΡΤ έκανε το πρώτο βήμα, σε αναμονή το OPEN, η στάση Nova, Cosmote

Το φετινό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών θα είναι το καλύτερο όλων των εποχών και αναμένεται με ενδιαφέρον πού θα βρει τηλεοπτική στέγη, με την ΕΡΤ να έχει κάνει το πρώτο βήμα, το Οpen να είναι σε αναμονή, ενώ τα συνδρομητικά κανάλια δεν έχουν προβεί ακόμη σε κάποια κίνηση.

Η ΕΟΠΕ λοιπόν επικοινώνησε με τον διευθυντή της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, και βρήκε πρόσφορο έδαφος, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από το Οpen λόγω ΠΑΟΚ και θέλουν να προβάλουν ένα πρωτάθλημα που πρωταγωνιστεί η ομάδα τους.

Η Cosmote ασχολείται αυτήν την εποχή με την Πρέμιερ Λιγκ και είχε στο μενού της το Τσάμπιιονς Λιγκ βόλεϊ. Η Νova "καίγεται" για τα πακέτα από το εξωτερικό, αλλά αν αποφασίσει να κάνει κίνηση, θα ενδιαφερθεί για όλο το πακέτο του βόλεϊ (άνδρες, γυναίκες, Εθνικές, μπιτς βόλεϊ) και για μακροχρόνια σύμβαση. Είχε στο μενού της το Νations League ανδρών, γυναικών.

Αν πάντως δεν καταφέρει το βόλεϊ γυναικών να μπει σε κανάλι (όχι σε Ερτφλιξ και διάφορα στρίμινγκ), τότε πρέπει να ... παραιτηθούν όλοι, από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, ως το τελευταίο λάιντσμαν. Είναι ίσως το μοναδικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα, που το διεκδικούν με ίσους όρους, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκος, ο ΠΑΟΚ, γιατί όχι και η ΑΕΚ.