ΠΑΟΚ: Πήρε την Κορεάτισσα πασαδόρο Λι Ντα Γιανγκ

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση της σπουδαίας Κορεάτισσας πασαδόρου, Λι Ντα Γιανγκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα της. 

ΠΑΟΚ: Πήρε την Κορεάτισσα πασαδόρο Λι Ντα Γιανγκ

Μία σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΟΚ καθώς απέκτησε τη Λι Ντα Γιανγκ. Οι Κορεάτες ουσιαστικά στέλνουν την Λι Ντα Γέονγκ στον ΠΑΟΚ αφού υπάρχουν δημοσιεύματα για την επόμενη μέρα της παίκτριας και δήλωση για συμμετοχή της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η Κορεάτισσα πασαδόρος αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής και μαζί με τη δίδυμη αδερφή της, Λι Γιάε θεωρούνται τα κορυφαία ονόματα στη χώρα τους.

Μάλιστα οι δύο αδερφές είχαν απασχολήσει τον διεθνή Τύπο τον περασμένο Φεβρουάριο για εξωαγωνιστικούς λόγους. Συγκεκριμένα μία συμμαθήτρια τους από το σχολείο τις κατηγόρησε για μπούλινγκ προκαλώντας μεγάλο σάλο στη χώρα, με τα δύο κορίτσια να απολογούνται δημοσίως.

Tο θέμα όμως πήρε τεράστιες διαστάσεις και τόσο η ομάδα τους Pink Spiders όσο και η Ομοσπονδία τις τιμώρησαν με επ’ αόριστον αποκλεισμό, ενώ ταυτόχρονα η υπόθεση ξεκίνησε να ερευνάται και ποινικά με τις δύο αθλήτριες να κάνουν τις δικές τους νομικές κινήσεις ξεκαθαρίζοντας ότι το όλο θέμα έχει πάρει υπερβολικές διαστάσεις.

Ύστερα από τέσσερις μήνες, καμία από τις κατηγορίες δεν επιβεβαιώθηκε κι όπως αποκάλυψαν τα κορεατικά ΜΜΕ ο σύλλογος ζήτησε από την Ομοσπονδία την άρση της τιμωρίας τους και αυτό έγινε.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Κιμ Γέο Ιλ τόνισε ότι «η Λι Γιάε δηλώθηκε στο ρόστερ της ομάδας ενώ η Λι Ντα θα παίξει στο εξωτερικό και εκτός απροόπτου στο ελληνικό πρωτάθλημα». Έτσι σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Κορέα, η Λι Ντα Γιανγκ θα παίξει στον ΠΑΟΚ.