Mπλοκ της Κορέας στη μεταγραφή της Λι Ντα Γιάνγκ στον ΠΑΟΚ

Χαλάει προς το παρόν η μεταγραφή της Λι Ντα Γιάνγκ στον ΠΑΟΚ, αφού δεν υπάρχει συγκατάθεση του συλλόγου της και πολύ περισσότερο της κορεάτικης ομοσπονδίας. Δεν ανησυχούν στον ΠΑΟΚ.

Mπλοκ της Κορέας στη μεταγραφή της Λι Ντα Γιάνγκ  στον ΠΑΟΚ

Δύσκολα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή της Λι Ντα Γιάνγκ στον ΠΑΟΚ, αφού αντιδρά ο σύλλογος της Pink Spiders, αλλά και η κορεάτικη ομοσπονδία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύλλογος της απαιτεί χρήματα για να ανάψει το πράσινο φως, το δημοσίευμα αναφέρει γραφειοκρατικά προβλήματα, αλλά ανυπέρβλητο εμπόδιο αποτελεί η ομοσπονδία της Κορέας.

Η Λι Ντα Γιανκ είναι τιμωρημένη για μπούλινγκ σε συμμαθήτρια της (την εκβίαζαν και την απειλούσαν μαζί με την αδελφή της με μαχαίρι) και η Κορεάτικη ομοσπονδία την τιμώρησε με αποκλεισμό από τις αγωνιστικές δραστηριότητες. Γι αυτό και δεν δίνει το απαραίτητο χαρτί για τη μεταγραφή της, ενώ υπάρχουν στελέχη της ομοσπονδίας που ζητούν τον δια βίου αποκλεισμό τους από τα γήπεδα της Κορέας και όλου του κόσμου.

Μακάρι να επικρατήσουν οι ψυχραιμότεροι και να επιτραπεί η συμμετοχή της Λι Ντα Γιάνκ στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά πρώτα πρέπει να καμφθούν οι αντιρρήσεις τη κορεάτικης ομοσπονδίας και μετά να πληρωθεί η ομάδα της. Ο ΠΑΟΚ βιάστηκε να διαρρεύσει την απόκτηση της, πριν δέσει τα πάντα και συμφωνήσει με το σύλλογο της και την Ομοσπονδία.

Η διαδικασία αναφέρει λύση του συμβολαίου της από την Pink Spiders και να ανάψουν τα 5 λαμπάκια για να ενεργοποιηθεί το ΙΤC(ελληνική και κορεάτικη ομοσπονδία, παίκτρια, ΠΑΟΚ και FIVB)

Στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν και τονίζουν ότι η μεταγραφή της Γιανκ προχωρά κανονικά, χωρίς προβλήματα.