Άρης: Ανανέωσε η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (pics, vid)

Στον Άρη θα παίζει και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου. Η 24χρονη πασαδόρος ανανέωσε τη συνεργασία της με τους «κίτρινους».

Άρης: Ανανέωσε η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (pics, vid)

Παίκτρια του Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου. Η πασαδόρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανανέωσε τη συνεργασία της και η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση για την παραμονή της 24χρονης.

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Κωνσταντίνα Δρακουλίδου.

Η Δρακουλίδου είναι γεννημένη στις 27/11/1996, έχει ύψος 1.80μ. και αγωνίζεται ως πασαδόρος», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Άρη Θεσσαλονίκης.

Η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου από την πλευρά της, στις πρώτες της δηλώσεις, μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με την ομάδα του Άρη, τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος του Άρη για ακόμα μια σεζόν. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον υπεύθυνο της ομάδας, για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και αυτή τη χρονιά.

Το καλό κλίμα και η σκληρή δουλειά που γίνεται μέσα στο γήπεδο, θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε την ομάδα ψηλά και εκεί που της αξίζει. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Τέλος, ελπίζω φέτος να το επιτρέψουν οι συνθήκες και να μπορέσουμε να έχουμε στο πλευρό μας τον φίλαθλο κόσμο Άρη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας