Η ΕΟΠΕ έβαλε «στοπ» στην επιστροφή της Σάσι Χίπε

H EOΠΕ απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού για μεταγραφική περίοδο και η ομάδα του Πειραιά θα παίξει χωρίς ξένες στο Κύπελλο βόλεϊ γυναικών και φυσικά ακυρώθηκε η επιστροφή της Σάσι Χίπε.

Η ΕΟΠΕ έβαλε «στοπ» στην επιστροφή της Σάσι Χίπε

O Oλυμπιακός ζήτησε από την ΕΟΠΕ μεταγραφική περίοδο για να παίξει στο Κύπελλο με 3 ξένες, μεταξύ των οποίων και τη Σάσι Χίπε , αλλά η Ομοσπονδία αρνήθηκε. Ως αργά το βράδι δήλωσαν συμμετοχές στο Κύπελλο οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Μαρκόπουλο, ΑΕΚ, Αίας, Αμαζόνες, ΑΟ Θήρας, Λαμία, Πορφύρας, Θέτις, Άρης και η κλήρωση θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ δεν υπάρχει ποινή για όποια ομάδα δεν πάρει μέρος.

Θα γίνει κλήρωση και θα βγουν τα 6 ζευγάρια που θα παίξουν διπλούς αγώνες. Από τις 6 ομάδες που θα προκριθούν, οι 2 θα περάσουν χωρίς αγώνες και οι υπόλοιπες 4 θα παίξουν μονά ματς για να καταλήξουμε στις 4 ομάδες των ημιτελικών. Στη συνέχεια θα έχουμε μονούς ημιτελικούς και έναν τελικό για να αναδειχθεί ο Κυπελλούχος. Η έδρα θα βγει ανάλογα με τις ομάδες που θα προκριθούν Αθήνα ή Θεσσαλονίκη(αν και οι δυο ομάδες προέρχονται από την ίδια πόλη), αλλιώς σε ουδέτερη έδρα ή σε έδρα κοινής αποδοχής από τους φιναλίστ