Volleyleague Γυναικών: Λουκέτο στο πρωτάθλημα

Ουδεμία απόφαση ελήφθη για την τύχη του εφετινού πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών, ύστερα από την αποψινή μαραθώνια τηλεσυνεδρίαση, λόγω της αδιαλλαξίας ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Μαρκόπουλου, ΑΟ Θήρας, αλλά στο ΔΣ της ΕΟΠΕ την Τετάρτη αναμένεται η ανακοίνωση της ματαίωσης του

Volleyleague Γυναικών: Λουκέτο στο πρωτάθλημα

Η αδιαλλαξία των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Μαρκόπουλου, ΑΟ Θήρας για τη συνέχιση του πρωταθλήματος, παρά την απόφαση της ματαίωσης του σε προηγούμενη τηλεδιάσκεψη, ανέβαλε το ΔΣ της ΕΟΠΕ που θα αποφάσιζε το τέλος της Volley League γυναικών.

Οι “4” ήθελαν να τελειώσει η κανονική περίοδος και να παίξουν μόνο οι πρώτοι των ομίλων, παρότι η προκήρυξη αναφέρεται στις τρεις πρώτες ομάδες, γεγονός που έφερε την αντίδραση του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου.

Ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Άρης, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες ήθελαν συνέχιση του πρωταθλήματος, και τελικά έδωσαν μια ημέρα παράταση για να αποφασίσουν την Τετάρτη οι λοιμοξιολόγοι. Το βράδυ της Τρίτης όμως ανακοινώθηκε η αναβολή της συνεδρίασης, άρα δεν πρόκειται στη καλύτερη περίπτωση να γίνει αγωνιστική το Σαββατοκύριακο και η ΕΟΠΕ θα ανακοινώσει την Τετάρτη τη ματαίωση του πρωταθλήματος.

Για πρώτη φορά στην τηλεδιάσκεψη εμφανίστηκε ο χρηματοδότης του ΠΑΟΚ Κωστας Αμοιρίδης, που ήταν όμως ανενημέρωτος, αλλά και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Τάκης Μαλακατές, που ήταν υπέρμαχος της διακοπής του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ προφανώς θέλει τη συνέχιση του πρωταθλήματος, προκειμένου να διεκδικήσει και τη συνέχιση του χάνμπολ.

Συζητήθηκε και το ενδεχόμενο ενός Λιγκ Καπ, προκειμένου να υπάρξει μια διοργάνωση, με τη συμμετοχή 11 ομάδων (δεν θα πάρουν μέρος Λαμία, Αίας Ευόσμου), ενώ η ΕΟΠΕ δεν συζήτησε καν τη διεξαγωγή Κυπέλλου.