Προς ΠΑΟ και "Άγιο Θωμά" η Σοφία Κοσμά

Η πρόσληψη του Κυριάκου Καμπερίδη, που πρόπερσι ήταν υπεύθυνος ακαδημιών του Ολυμπιακού, έδωσε το σύνθημα για τον σχεδιασμό της ομάδας γυναικών του Παναθηναϊκού.

Προς ΠΑΟ και "Άγιο Θωμά" η Σοφία Κοσμά

Οι πρώτες κινήσεις δείχνουν ότι στο “τριφύλλι” ετοιμάζουν ρόστερ Α1 γυναικών, για να ξεπεράσουν την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, στο κυνήγι των δυο εισιτηρίων που δίνουν τον προβιβασμό από την Pre League.

O ΠΑΟ λοιπόν στοχεύει στη μεγάλη επιστροφή της Σοφίας Κοσμά, που διακρίθηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και πέρυσι δήλωσε μεγαλοστόμως ότι αποσύρεται από το βολεί σε ηλικία 24 χρονών, γιατί δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται με το άθλημα του φιλέ.

Ο ΠΑΟ ως τώρα έχει αποκτήσει την κεντρική Στέλλα Τσιάκουλα και αναζητά τη δεύτερη ανάμεσα στις Ανά Καλαντάζε, Μαρία Λαμπρινίδου. Έχει συμφωνήσει με τη διαγώνια Μαρία Οικονομίδου, καθώς και με τη πασαδόρο Έλενα Κουντουρά και τη λίμπερο Πένυ Ρόγκα. Στα πλάνα του ΠΑΟ δεν βρίσκονται οι Καρπουζά, Λαγουδάκη.

Όσον αφορά την έδρα του Παναθηναϊκού, αν και ζητήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο να ανοίξει ο “Τάφος του Ινδού” συμφώνησαν με τη διοίκηση του Αγίου Θωμά και θα παίξουν στο Μαρούσι.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές λοιπόν στις μεταγραφές, ΑΕΚ και ΠΑΟ, ενώ αναμένουμε την απάντηση του ΠΑΟΚ που έχει μεγάλο στόχο την επιστροφή της Ελένης Κιόση από την Ιταλία και την παραμονή της Εύης Κυριακίδου.