Καζάζης: «Δεν χαλαρώνουμε καθόλου»

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του ΟΦΗ με 3-0 δήλωσε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης. 

Καζάζης: «Δεν χαλαρώνουμε καθόλου»

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στον ΟΦΗ και συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του στη φετινή Volley League.

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0: Άνετη νίκη

Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε των Κρητικών με 3-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Καζάζης, είχε την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής και να αγωνιστούν και άλλοι παίκτες.

Μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε τα εξής: «Ο στόχος μας ήταν το τρίποντο και όσο περισσότερα παιδιά να μπουν και να βρουν ρυθμό και να ξεκουραστούν κάποιοι άλλοι. Νομίζω το καταφέραμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μέχρι το τέλος. Βλέπουμε ότι όλα τα παιδιά είναι ετοιμοπόλεμοι αλλά εμείς δεν χαλαρώνουμε καθόλου, μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος που είναι ο μεγάλος μας στόχος και είναι ξεκάθαρο αυτό».

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης ανέφερε με τη σειρά του: «Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε συνεχόμενες νίκες, γιατί όπως ξέρουμε πολύ καλά το σύστημα είναι τέτοιο φέτος και δεν μας αφήνει να κάνουμε το παραμικρό λάθος και να χάσουμε κάποιους πόντους ή κάποιο σετ. Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορούμε και κερδίζουμε. Θεωρητικά και πρακτικά ήταν ένα πιο εύκολο ματς από τα τελευταία για αυτό έδωσε ο κόουτς χρόνο σε όλα τα παιδιά πράγματα που είναι πολύ σημαντικό, γιατί με τη σειρά των αγώνων, Τετάρτη-Σάββατο θα πρέπει όλοι να είμαστε σε ετοιμότητα».