Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τις Νομικού, Παπαστεργίου και Φακοπουλίδου

Την έναρξη της συνεργασίας της με τις Μαρία Νομικού, Πηνελόπη Παπαστεργίου και Αθανασία Φακοπουλίδου ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τις Νομικού, Παπαστεργίου και Φακοπουλίδου

Στην προσθήκη τριών νέων αθλητριών προχώρησε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ο πειραϊκός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαρίας Νομικού (ακραία - διαγώνιος), της Πηνελόπης Παπαστεργίου (πασαδόρος) και της Αθανασίας Φακοπουλίδου (ακραία).

Μετά την ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά οι «ερυθρόλευκες» δήλωσαν:

Νομικού: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω ξανά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου. Από τη δική μου πλευρά θα δώσω το 100% για να κατακτήσει η ομάδα τους στόχους της».

Παπαστεργίου: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία και είναι τιμή μου που είμαι μέλος της. Μπορεί η χρονιά να έχει τις ιδιαιτερότητές της, αλλά εύχομαι η ομάδα να παραμείνει εκεί που ανήκει».

Φακοπουλίδου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μια περίεργη χρονιά με πολλές αλλαγές σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος. Με αφοσίωση και δουλειά θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις τόσο της ομάδας όσο και του πρωταθλήματος. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αιγάλεω για την παραχώρηση και την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας