Volley League γυναικών: Στον Άρη η Πένυ Ρόγκα, η αλλαγή της προκήρυξης και ο ΑΟΘήρας

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ολοκληρώνονται οι μεταγραφές στη  Volley League γυναικών και ο Άρης απέκτησε την Πένυ Ρόγκα. Τι θα γίνει με την αλλαγή της προκήρυξης και οι μεταγραφές του ΑΟΘήρας.

Volley League γυναικών: Στον Άρη η Πένυ Ρόγκα, η αλλαγή της προκήρυξης και ο ΑΟΘήρας

Η λίμπερο Πένυ Ρόγκα μετακόμισε από τη Νάξο στη Θεσσαλονίκη και από τον Πανναξιακό στον Άρη, μια ημέρα πριν από τη λήξη των μεταγραφών στη Volley League γυναικών.

Απο εκεί και πέρα υπάρχει η περίπτωση του ΑΟ Θήρας, που έχασε τις Γενιτσαρίδη, Τσουκαλά με μετακόμιση στο εξωτερικό και η προσθήκη των Τσομπανίδη, Διώτη, Παπαστεργιου. Κι εδώ ισχύει ότι μπορείς να κάνεις μια ελεύθερη μεταγραφή και να αντικαταστήσεις όσες αθλήτριες έφυγαν στο εξωτερικό, αλλά είναι συγκεχυμένη η περίπτωση των Τσουκαλά, Παπαστεργίου. Αν η πρώτη είχε δηλωθεί στο ρόστερ του ΑΟ Θήρας όταν ξεκίνησαν οι προπονήσεις, κι αν η δεύτερη έμεινε ελεύθερη από τον Πανναξιακό.

Όσον αφορά την προκήρυξη του πρωταθλήματος, η ΕΟΠΕ αναμένει απάντηση από τους νομικούς της ΓΓΑ αν ισχύει η περσινή διάταξη που επιτρέπει τα ΔΣ των Ομοσπονδιών να τις αλλάζουν. Από την άλλη, στην αυριανή τηλεδιάσκεψη θα συζητηθούν οι όποιες αλλαγές (υποβιβασμός, αφαίρεση βαθμών, αλλαγή του φορμάτ) και σύμφωνα με την προσφιλή του τακτική ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος θα απαιτήσει ομοφωνία για τις οποιεσδήποτε αλλαγές. Αυτό έδειξε και στις προηγούμενες τηλεδιασκέψεις και το υπερασπίσθηκε μέχρι της τελευταίας ρανίδος.