Παρέμεινε η Βερόνικα Χουντίμα στον Άρη

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Βερόνικα Χουντίμα, για την επόμενη χρόνια.

Παρέμεινε η Βερόνικα Χουντίμα στον Άρη

Η Χουντίμα είναι γεννημένη στις 8 Ιουλίου το 1988 στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, έχει Γαλλικό διαβατήριο και είναι διεθνής με την Εθνική Γαλλίας.

Η Βερόνικα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον Άρη τη περσινή χρονιά και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να τερματίσει στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως αναδείχθηκε MVP της 14ης αγωνιστικής, ενώ ήταν μέλος της καλύτερης επτάδας 4 φορές.

Η Βερόνικα Χουντίμα δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας της:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη που θα παραμείνω για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του Άρη. Είναι σημαντικό για μένα πως η ομάδα πίστεψε σε μένα και εγώ πιστεύω σε αυτήν. Νιώθω πως έχω παραπάνω πράγματα να δώσω στην ομάδα και σε αυτόν τον απίστευτο κόσμο του Άρη, που μας στηρίζει όλη τη χρονιά. Πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα του χρόνου. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρονιά, καθώς οι στόχοι θα είναι μεγάλοι και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Κάθε μέρα θα πρέπει να γινόμαστε καλύτερες. Για μένα το πιο σημαντικό είναι το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στο σύλλογο και θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά με τις συμπαίκτριες μου. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με νίκες, μετάλλια και φυσικά χαρά».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ